Hvorfor Biltorvet Akademi?

 

Biltorvet Akademi tilbyder kurser, der er tilgængelige for alle, uanset hvor i forretningen man befinder sig. Derfor er kurserne udformet så, de passer til sælgere, ledere og eftermarkedet. Kurserne tilbydes også til forretninger, kæder, sammenslutninger og mærker. 

 

Kursuskalender 2020

Biltorvet Akademi tilbyder AutoDesktop-kurser og et foto/video-kursus. Kursusplanen viser vores åbne kurser, men alle kurser og uddannelser udbydes også som lukkede mærke/foreningskurser.

 

 

 

Kursusbetegnelse

Pris 

Dage 

Vejle 

Taastrup 

AutoDesktop – Basis

1.995,-

1

24. marts 24. marts

AutoDesktop - CRM

1.995,-

1

25. marts 25. marts

Ønsker du, at vi afholder et mærkespecifikt kursus, så kontakt vores konsulent, Morten Vestergaard på mail: mv@Autoit.dk

 

 

AutoDesktop-kurser:

Er du startet med AutoDesktop, men i tvivl om nogle af funktionerne i programmet? For at få bedst udbytte af AutoDesktop, er det vigtigt at kende alle funktioner i programmet.

AutoDesktop - Basis:

Forudsætning: Ingen. Alle kan deltage i dette kursus, der henvender sig til alle nye brugere af AutoDesktop, eller til brugere, der ønsker at få genopfrisket alle de grundlæggende funktioner. Kurserne afholdes med udgangspunkt i specifikke bilmærker eller efter aftale. Kontaktoplysninger findes nedenfor.

Pris (ex. moms): 1.995,-
Varighed: 1 dag, fra klokken 09:00.

 

AutoDesktop - CRM:
Forudsætning: Du har grundlæggende kendskab til AutoDesktop, og er daglig bruger. På kurset ser vi på, hvordan CRM-modulet er opbygget, og hvordan du optimalt benytter den digitale salgsproces. Kurserne afholdes med udgangspunkt i specifikke bilmærker eller efter aftale. Kontaktoplysninger findes nedenfor.

Pris (ex. moms): 1.995,-
Varighed: 1 dag, fra klokken 09:00.

 

Klik her for at tilmelde dig Basis eller CRM-kurset.

 

 

Foto & Film

 

Et billede siger mere end tusind ord og derfor kan gode billeder og ikke mindst videoer af bilen være afgørende for, om kunden reagerer.

Mange tror fejlagtigt, at prisen er det eneste paramenter, man kan justere på, når den brugte bil har været mere end 90 dage på lageret.

Men der findes andre måder at friste kunden på. Udover prisen, kan man optimere produktet, promoveringen og placeringen.

Tag en dag ud af kalenderen og få inspiration til at optimere din præsentation af dine biler på nettet.

Du lærer at tage billeder som en professionel fotograf og at tage gode videoer på en let måde. Vi tager udgangspunkt i dit eget udstyr, om det er mobiltelefon eller spejlrefleks, og du får gode tips til indkøb af udstyr og brugen af det. 

 

Pris (ex. moms): 1.995,-

Varighed: 1,0 dag, fra 09:00 - 15:30

 

Kontakt underviser Bernt Kastberg på 20 48 74 25 eller bka@autoit.dk, hvis du er interesseret.

Bernt Kastberg arbejder som journalist på Auto IT og har arbejdet meget med foto og film bl. a. via en mangeårig fortid på Digital FOTO, nordens største fotoblad. 

Hent produktblad her

 

Kursussteder

De kurser og uddannelser vi tilbyder hos Biltorvet Akademi, afholdes to forskellige steder; På Auto IT A/S' hovedkontor i Taastrup og hos vores samarbejdspartner CDK i Vejle.

 

Kurser på Sjælland afholdes hos:

Auto IT A/S
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup

Se på kort

Kurser i Jylland afholdes hos:

CDK Global
Hældagervej 165
7120 Vejle Ø

Se på kort