Hvorfor Biltorvet Akademi?

 

Biltorvet Akademi tilbyder kurser, der er tilgængelige for alle, uanset hvor i forretningen man befinder sig. Derfor er kurserne udformet så, de passer til sælgere, ledere og eftermarkedet. Kurserne tilbydes også til forretninger, kæder, sammenslutninger og mærker. 

 

Kursuskalender 2019

Biltorvet Akademi tilbyder AutoDesktop-kurser og et foto/video-kursus. Kursusplanen viser vores åbne kurser, men alle kurser og uddannelser udbydes også som lukkede mærke/foreningskurser.

 

 

 

Kursusbetegnelse

Pris 

Dage 

Vejle 

Taastrup 

AutoDesktop – Basis

1.995,-

1

Ny dato på vej

Ny dato på vej

AutoDesktop - CRM

1.995,-

1

Ny dato på vej Ny dato på vej

Foto & Film

 1.995,-

1

Ny dato på vej

Ny dato på vej

Ønsker du, at vi afholder et mærkespecifikt kursus, så kontakt vores konsulent, Morten Vestergaard på mail: mv@Autoit.dk

 

 

AutoDesktop-kurser:

Er du startet med AutoDesktop, men i tvivl om nogle af funktionerne i programmet? For at få bedst udbytte af AutoDesktop, er det vigtigt at kende alle funktioner i programmet.

AutoDesktop - Basis:

Forudsætning: Ingen. Alle kan deltage i dette kursus, der henvender sig til alle nye brugere af AutoDesktop, eller til brugere, der ønsker at få genopfrisket alle de grundlæggende funktioner. Kurserne afholdes med udgangspunkt i specifikke bilmærker eller efter aftale. Kontaktoplysninger findes nedenfor.

Pris (ex. moms): 1.995,-
Varighed: 1 dag, fra klokken 09:00.

 

AutoDesktop - CRM:
Forudsætning: Du har grundlæggende kendskab til AutoDesktop, og er daglig bruger. På kurset ser vi på, hvordan CRM-modulet er opbygget, og hvordan du optimalt benytter den digitale salgsproces. Kurserne afholdes med udgangspunkt i specifikke bilmærker eller efter aftale. Kontaktoplysninger findes nedenfor.

Pris (ex. moms): 1.995,-
Varighed: 1 dag, fra klokken 09:00.

 

Klik her for at tilmelde dig Basis eller CRM-kurset.

 

 

Foto & Film

 

Et billede siger mere end tusind ord og derfor kan gode billeder og ikke mindst videoer af virksomhedens produkter være afgørende for, om kunden reagerer.

Mange tror fejlagtigt, at prisen er det eneste paramenter, man kan justere på, når den brugte bil har været mere end 90 dage på lageret. Men der findes andre måder at friste kunden på. Udover prisen, kan man optimere produktet, promoveringen og placeringen.

Tag en dag ud af kalenderen og få inspiration til at optimere din præsentation af dine biler på nettet.

 

Pris (ex. moms): 1.995,-

Varighed: 1 dag, fra 09:00 - 15:30

 

Vejle 2019:  Nye datoer på vej


Taastrup 2019: Nye datoer på vej

Hent produktblad her

 

Kursussteder

De kurser og uddannelser vi tilbyder hos Biltorvet Akademi, afholdes to forskellige steder; På Auto IT A/S' hovedkontor i Taastrup og hos vores samarbejdspartner CDK i Vejle.

 

Kurser på Sjælland afholdes hos:

Auto IT A/S
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup

Se på kort

Kurser i Jylland afholdes hos:

CDK Global
Hældagervej 165
7120 Vejle Ø

Se på kort