Corona: Supporten stadig åben

16 mar 2020 | Auto IT

Auto IT følger myndighedernes anbefaling og har sendt medarbejderne hjem. Som IT-firma, kan stort set alle medarbejdere arbejde hjemme. Supporten er derfor stadig åben, og vores teknikere od udviklere sidder klar til at hjælpe.

På baggrund af Statsministerens opfordringer omkring minimering af risiko for spredning af COVID-19 virus har vi hos Auto IT truffet en række foranstaltninger, der sikrer, at hverdagen kører så upåvirket som muligt for vores kunder og samtidigt efterlever opfordringen og tager hånd om vores medarbejdere.

Derfor arbejder stort set alle vores medarbejdere hjemmefra. Vores support er derfor stadig åben, ligesom vores teknikere og konsulenter sidder klar.

Du får som altid fat i vores support via vores hovednummer 88826260 eller mail support@autoit.dk.

Møder ombookes
Vi følger naturligvis situationen tæt for at kunne træffe de rigtigt beslutninger, så hurtigt som muligt. Sker der ændringer i Covid-19 situationen, der har indflydelse på vores servicering af vores kunder, informerer vi om det hurtigst muligt.

Vi tager snarest kontakt til de kunder, der de næste to uger har et planlagt besøg af en af vores konsulenter i kalenderen.

Vi kan ændre mødet til at foregå online eller aftale om vi skal udsætte mødet. Fysiske kundemøder gennemføres ikke så længe de nuværende foranstaltninger er i kraft, med mindre der er tale om absolut forretningskritiske møder.

Vi håber på forståelse for den specielle situation. Vi vil gør vores yderste for, at den ikke kommer til at påvirke dig og dine arbejdsgange.

Med venlig hilsen,
Auto IT