Paradis for elskere af biler

22 okt 2019 | Auto IT

Fredericiamessen er et hav af gammelt blik og alt hvad der hører til. Biltorvet.dk havde debut, og var der med sjov konkurrence og nuttet Italiener, vist nok den eneste på messen. Budskabet var, at brugte biler finder man også på biltorvet.dk

Allerede da vi kører Ifor Williams-biltraileren ind, som vi har lånt af Glad i Kalundborg, er der en lille pige, som tager billeder af bilen ovenpå med sin mobil.

Det er nemlig en nuttet Fiat 500 fra 1969. Biltorvet.dk skal bruge den, til en stand på Fredericiamessen. Det sker i en strategi om at udbrede kendskabet om biltorvet.dk. 1:1 på forskellige bilmesser og bilevents.

Det skal vise sig, at FIAT’en er et ret godt trækplaster. Ret mange af de besøgende på Fredericia Bilmesse&brugtmarked har nemlig haft sådan en, da de var unge, fortæller de.

I øvrigt er det slet ikke en FIAT, men en Autobianchi Bianchina Giardiniera, en fin stationcarversion af 500’eren. Så er det på plads. Den er så fin, at Helena Christensen engang delte en selfie med det, med teksten: Some cars are bigger than others.

Den nuttede italiener er til salg på biltorvet.dk, sammen med 42.000 andre biler. Se den her.

Det var et af budskaberne til messedeltagerne. Et andet budskab var, at biltorvet.dk findes.

Biltorvet.dk vil nemlig meget gerne udbrede kendskabet til salgsportalen og et led i den strategi, var en konkurrence, hvor man kan gætte hvad bilen koster. Det kræver så et opslag på biltorvet.dk.

Vinderen får fire biletter til Racehall i Århus, eller den nye i Høje Taastrup, som bliver færdig til januar og bliver verdens største indendørs gocartbane.

På de to dage på messen var der mange som deltog i konkurrencen og samtidig skrev sig op på biltorvets nyhedsbrev, der udkommer hver fredag med sidste nyt fra bilverdenen og de seneste bilanmeldelser og brugtbilstest fra biltorvets kompentente korps af motorjournalister.

Men der bliver ikke kun solgt biler på biltorvet.dk. På messen var det rent faktisk også muligt at gøre en god bilhandel, skal man tro de mange SOLGT-skilte, som dukkede op i ruderne hen over de to dage.

Overfor Biltorvets stand, var der fx en BMW 318, der kun havde kørt 15.000 km fra ny. Den lignede en helt ny bil og blev da også solgt.

Vi glæder os til foråret, 21.22. marts, hvor bilmessen igen kører los og hvor vi er klar med en ny spændende bil man skal gætte prisen på, og en flot præmie med fart i.