Nu kan du lave serviceaftaler i AutoDesktop

28 jun 2018 | AutoDesktop

Nu kan du sælge serviceaftaler i AutoDesktop, samtidigt med, at du laver tilbud, eller umiddelbart efter, at kunden har underskrevet slutsedlen. Salget af serviceaftalen bliver dermed en helt naturlig del af salgsprocessen.

Når du sidder med en kunde, som du netop har solgt en bil til, ved du, at det er nu, at undervognsbehandlingen, trækkrog og andre ekstraydelser skal sælges.

Det skal ske, mens kunden er varm og parat til at købe. Nu har du også mulighed for at tilbyde kunden en serviceaftale direkte i AutoDesktop. Serviceaftalemodulet er bygget ind, så salget af en serviceaftale bliver en del af den naturlige salgsproces.

Der tages udgangspunkt i dine egne priser og vilkår. Som udgangspunkt bruger du vores standarddokument, men det er også muligt at bruge dit eget design eller få os til at designe det efter timepris.

Serviceaftaler kan også laves direkte fra kundelisten – altså helt afkoblet fra salgsprocessen. Det gør det muligt at sælge serviceaftaler direkte til kunder, der ikke er ved at handle en bil.

 

Sådan kommer du igang:

  • Efter tilmelding i vores support, fremsender vi et excel-regneark, som du skal udfylde i det format, vi sender.
  • Her har du mulighed for at gøre det kilometer- og modelspecifikt.
  • Vi indlæser dine vilkår i AutoDesktop, og sælgerne kan begynde at sælge jeres servicekontrakter.
  • Du har mulighed for at få opdateret filen seks gange om året.


Eksempel på serviceaftaledokument.

 

Serviceaftale Light

ServiceAftale Light er en billigere version af servicemodulet, skræddersyet til forhandlere, der har et mindre volumen af serviceaftaler.

I forbindelse med at du udskriver en kontrakt til kunden, udfylder sælgeren selv vilkårene for serviceaftalen direkte i AutoDesktop.

 

Sådan kommer du igang:

Det er ganske simpelt. Kontakt vores support og bed om at få åbnet op for
ServiceAftale Light.

Ring i dag, og du er i gang i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skærmbillede af modulet med ServiceAftale Light i AutoDesktop.

Priser

Brug for hjælp?

Så kontakt din lokale konsulent: