Biltorvet A/S med ny vækstplan – vil du eje en bid?

30 jan 2017 | Biltorvet.dk

Biltorvet A/S har vokseværk og stor succes. Nu udvides aktiekapitalen for at accelerere væksten, og få flere med til at skabe fremtidens digitale IT-løsninger for bilforhandlerne. Vil du være med til at præge fremtidens digitale bilsalg, så læs med her.

Biltorvet A/S gennemfører nu en kapitaludvidelse. Det betyder, at det er muligt for de lidt over 400 eksisterende aktionærer at købe flere aktier, og at der er en chance for de bilforhandlere, der i første omgang forpassede chancen til også at blive medejere.

Fordelene som medejer er mange. Som aktionær i Biltorvet A/S støtter man ikke alene branchens egen IT-virksomhed, man har også direkte indflydelse på udviklingen af smarte, effektive og billige IT-løsninger til branchen, og effektiv online markedsføring. Aktionærerne får desuden en klækkelig rabat på annoncering på biltorvet.dk.

”Vi skal produktudvikle vores værktøjer til at blive endnu skarpere – til at kunne mere. Vi skal kort sagt være endnu mere digitale. Derfor udnytter bestyrelsen nu det mandat, den har fået af generalforsamlingen og gennemfører en mindre aktieemission,” uddyber Claus Nyboe, direktør for Biltorvet A/S.

 

FAKTA – Sådan bliver du medejer

Kapitaludvidelsen har til formål at indbringe Biltorvet A/S 5,0 mio kr. Den bliver gennemført uge 5-8 2017, og salget lukkes fredag den 24. februar klokken 12.00.

Det koster en aktie

En aktie koster 1235,60 kroner og sælges i bundter af ti stk. Dvs. at mindsteprisen er 12.356 kroner for ti stk. En forhandler kan maksimalt eje 100 aktier. Kun bilforhandlere med et gyldigt CVR-nummer kan investere i aktierne.

Aktierne fordeles efter først-til-mølle-princippet eller efter beslutning i bestyrelsen for Biltorvet A/S.

Vil du være sikker på at være med, så send en forhåndstilmelding på mail. Mailen skal indeholde:
Hvor mange aktier, du vil tegne.
Firmanavn og CVR-nummer.

Send mail til bka@biltorvet.dk

Din tilkendegivelse er registreret, når du modtager en bekræftelse fra os.

 

TRE GRUNDE TIL AT INVESTERE I BILTORVET A/S

1)
Kunderne bliver mere digitale og derfor skal bilforhandlerne også være det. Samtidig står vi overfor en ny persondataforordning, som stiller store krav til datasikkerheden i bilforretningerne. Biltorvet A/S går i front for at sikre, at IT-systemerne lever op til de nye krav.

2)
CRM- og salgsværktøjet AutoDesktop er efterhånden blevet markedsledende på sit felt, og skal udvides med flere løsninger, der effektiviserer arbejdsgangene.

Efterspørgslen på nye funktioner og yderligere integrationer er helt enorm.

3)
Biltorvet.dk er blandt de absolut største handelspladser i Danmark særligt for nyere brugte biler. Nyt site er i fuldt sving med at blive udrullet og flere samarbejder er i støbeskeen, så udvalget af køretøjer bliver endnu større og mulighederne for bilkøberne smartere.