Biltorvet giver håndsrækning til bilhuse

23 mar 2020 | Biltorvet.dk

Der er mindre travlt i bilhusene, pga. Coronavirus, men tal fra portalen biltorvet.dk viser, at kunderne stadig er til stede online. Som en håndsrækning er det derfor fra nu af gratis at annoncere fabriksnye biler på portalen.

Som en lille håndsrækning til trængte bilforhandlere, er det indtil 30. april (forlænget til 31. maj 2020)  gratis at annoncere fabriksnye biler på biltorvet.dk. Det betyder, at bilforhandlere uden beregning kan sætte en fabriksny bil til salg på biltorvet.dk.

”Vi er meget opmærksomme på, at der i disse Corona-tider er langt færre besøgende i bilforhandlernes butikker. Auto IT er branchens eget selskab og derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi står sammen og hjælper hinanden, der hvor vi kan,” forklarer direktør Claus Nyboe.

Det er kun få uger siden, at Biltorvet.dk lancerede muligheden for at annoncere fabriksnye biler, hvilket forhandlerne har taget til sig. Lige nu er der knap 400 fabriksnye biler til omgående levering at vælge mellem. Tilbuddet om gratis annoncering gælder også disse eksisterende annoncer.

Biltorvet stabil
På biltorvet.dk var trafikken i januar og februar hele 20 procent højere end samme periode sidste år. I marts var den 15 procent højere. I midten af sidste uge var det tydeligt at se, at brugerne havde andet at tænke på, men allerede i weekenden var trafikken næsten tilbage på det vante høje niveau.

Trafikken er altså fortsat stabil på biltorvet og ligger stadig over niveau i forhold til samme periode sidste år.

Trafikken på biltorvet indtil uge 11, sammenlignet med sidste år.

 

”Branchen oplever færre kunder i butikkerne, men interessen for biler er stadig intakt kan vi se af trafikken. Vi opfordrer derfor til at man gør sine annoncer lækre og får alle lagerbiler ud at leve,” siger Claus Nyboe.

En af måderne at gøre det på, er fx at lave en salgsvideo af bilen. Video på bilannoncer på biltorvet.dk koster ikke ekstra.

Arbejder videre
Biltorvet.dk og Auto IT, som står bag portalen fortsætter arbejdet, selv om alle medarbejdere er sendt hjem. Også supporten er åben.

”Som IT-virksomhed har vi forudsætningerne til at fortsætte, og gør det så godt det overhovedet er muligt. I disse svære tider mener jeg, vi et samfundsansvar til at holde hjulene igang, så det gør vi,” siger Claus Nyboe.

Et eksempel på en vigtig opgave, som Auto IT kører med fuldt tryk på, er en brugtbilsberegner til Motorstyrelsen, hvor aftalen netop er underskrevet. Den forventes køreklar allerede i slutningen af april.