Biltorvets årsdag 2019

24 maj 2019 | Biltorvet.dk

Højdepunkter fra Biltorvets sidste årsdag

Fremover vil Biltorvet nemlig hedde Auto IT – det blev vedtaget på generalforsamlingen 21. maj, der foregik lige før Biltorvets traditionelle Årsdag blev skudt igang.

Det skete med et brag af en frokost på Severin Kursuscenter i Middelfart, hvorefter Hjerneforsker Peter Lund Madsen gjorde de 120 fremmødte klogere på sig selv og besværlige forandringer.

Derefter kørte der to workshops i de sidste skrig indenfor digitalisering af bilsalg.

Det er ved at være forretningskritisk, hvis man ikke er online, og her hjælper Biltorvet..æh Auto IT på mange måder. Det har vi samlet en række spændende artikler om, som du kan klikke dig frem til herunder.

Start med at læse mere om, hvorfor vi nu hedder Auto IT

Eller se en festlig video fra dagen:

Se eller gense slideshows fra de tre sessioner:

Hjernemadsen om forandringsparathed

Det digitale udstillingsvindue: Hjemmesider og annoncering på Facebook

AutoDesktop som ledelsesværktøj. Introduktion til Power BI

Du er dum som en fasan

Din krybdyrhjerne overtager altid alting og derfor er det umiddelbart svært at få integreret nye systemer, som vi herfra huset udvikler i bedste mening.

Bliv klogere på din hjernes vilde kringekroge og bliv bedre til IT med hjerneforskeren Peter Lund Madsen her:

Vi er fasaner og fladorme

Du kan også bare se videoen her (50 minutter):

 

Drop de ligegyldige reklamer

 

Auto IT går mediebureauerne i bedene med et nye våben i markedsføring: Facebook og effektive hjemmesider. Det gør det lettere og billigere at få fat i de helt rigtige potentielle bilkunder.

Drømmescenariet for en bilforhandler må være at få vist sine salgsbiler til folk, der netop søger efter lige præcis den bil, som er til salg. Det har aldrig været lettere, end med det sociale medie Facebook.

Læs mere i artiklen her. 

 

Sæt strøm til tallene og sælg flere biler

Hvilke biler sælger bedst om onsdagen? Når vi salgsmålet om fire måneder? Ved at bruge data effektivt, kan forhandlere optimere butikken med hidtil uset præcision. Auto IT er klar med datadrevet bilhandel.