Flere brandvarme leads fra biltorvet.dk

14 nov 2018 | Biltorvet.dk

Nu indføres der en bytteprisberegner på alle annoncer på biltorvet.dk. Det vil give forhandlerne mange flere leads.

Nu introducerer vi en bytteprisberegner på biltorvet.dk.

Det kommer til at betyde, at du som annoncør får flere leads og lettere kommer i kontakt med kommende bilkøbere.

Bytteprisberegneren vises på detaljesiden af dine salgsbiler. Den giver en maskinudregnet vurdering af en pris på kundens bil. Før kunden får sin pris, sendes data til dig som et lead direkte i AutoDesktop CRM eller i en mail, hvis ikke du bruger AutoDesktop endnu.

I dit lead vil det fremgå, hvilken bil kunden har kigget på, samt kundens kontaktoplysninger, data på byttebil, prisen som er udregnet og den pris, som kunden selv forventer at kunne få for sin byttebil.

Bytteprisberegneren på biltorvet.dk

Gradvis udrulning
Beregneren bliver gradvist udrullet på alle annoncer. Hvis ikke du er interesseret i at få prisberegneren tilknyttet din butik, så kontakt vores support på support@biltorvet.dk eller 88 82 62 60.

Bytteprisberegneren vil automatisk vises på detaljevisningen.

 

Få det bedste ud af dine leads

Vores statistikker viser, at der er stor forskel på, hvad forhandlerne får ud af leads fra bytteprisberegneren. På baggrund af interviews med de forhandlere, som klarer sig bedst – faktisk formår de at få et salg ud af hver femte lead – har vi samlet disse fire gode råd:

1) Se det som et værktøj til at få lokket kunderne ned i butikken. Dette kan ikke gentages nok.

2) Hæng dig ikke for meget i de priser, som kunden forventer eller har fået oplyst. Erfaringerne viser nemlig, at kunderne forventer ret høje priser for byttebilen. Hvis beregneren giver et spænd på mellem 30-40.000 kroner forventer de måske 45.000 kroner og ikke 30.000.

3) Ofte viser det sig, at byttebilen blot skal kunne dække en portion af omkostningerne på den nye bil, typisk udbetalingen. Her har du mange andre muligheder for at skrue, men det kræver en tæt dialog – så lok kunden ned i butikken.

4) Lad være med at diskutere priser overhovedet i din kommunikation med kunderne, og forsøg i stedet først og fremmest at få kunden ned i din butik, og så kan du tage den derfra. Statistikker viser nemlig, at der bliver solgt en bil for hver 1,2 gange en kunde besøger en bilbutik. Så: Lok kunden ned i din butik!