Gratis annoncering på Facebook

9 jun 2020 | Biltorvet.dk

Nu får bilforhandlere gratis annoncering og opslag på Facebook samt opdateret Google Business, når de annoncerer på biltorvet.dk.

Nyt digitalt våben til forhandlerne:

Biltorvet tilbyder gratis annoncering på Facebook til bilforhandlere

Som noget helt unikt, kan alle forhandlere der annoncerer på biltorvet.dk nu få gratis annoncering på Facebook samt opslag på egen Facebookside og opsætning af Google My Business, hvor salgsbiler vises på Google. Det sker i en digital strategi, hvor bilforhandlere klædes bedst muligt på i den nye virkelighed, hvor bilkøbere er mere online.

Allerede nu er det gratis for forhandlere at få et byttebilsmodul på deres hjemmeside. Men nu får alle forhandlere altså flere gratis digitale værktøjer med uden beregning.

”Vi er bilforhandlernes eget IT-selskab. Derfor er det helt naturligt for os at kaste flere fordele ind i at annoncere på vores fælles salgsportal biltorvet.dk. På denne måde kan vi bedst muligt ruste forhandlerne til den nye digitale virkelighed, hvor bilkøberne er online mere end nogensinde og derfor skal fanges der,” siger Product Owner for biltorvet.dk Tim Kongsbach, og fremhæver en anden grund.

Meget mere end en bilportal
”Det er også for at gøre opmærksom på, at vi har gennemgået en transformation og nu er et fuldblods mediebureau, der kan hjælpe bilforhandlere med avanceret digital markedsføring hele vejen rundt, uden at forhandlerne behøver gøre sig til eksperter i det. Vi har tonsvis af erfaring og et enormt datagrundlag i biltorvet.dk, som kan udnyttes på smarte måder og det kommer alle forhandlerne, som annoncerer på biltorvet.dk til gode – vi kender brugerne og kan målrette annoncer som aldrig før,” gør han opmærksom på.

I den gratis digitale reklamepakke fra Biltorvet får man som annoncør på biltorvet.dk produktet Facebook Free. Det betyder, at Biltorvet laver opslag på forhandlerens egen Facebookside og annoncer, som målrettes folk, der er i markedet for at købe bil eller har besøgt biltorvet.dk. Alle opslag på Facebook vil være med bilforretningen som afsender.

Derudover får forhandleren øget synlighed af sin forretning og salgsbiler lokalt på Google gennem en gratis opsætning af Google My Busines

 

 

Som annoncør på biltorvet.dk får du:
  • Facebook Free – gratis annoncering af salgsbiler på Facebook
  • Opslag på din egen Facebookside
  • Opsætning af Google My Business,  inkl. visning af dine salgsbiler

Derfor er Facebook-annoncering en god idé
72% af alle danskere besøger Facebook flere gange dagligt. Med den nye digitale reklamepakke fra biltorvet.dk får du mulighed for at udvide dit digitale salgsvindue og få en større eksponering af dine salgsbiler på et medie, som dine kunder besøger flere gange dagligt.

Kontakt os
Annoncerer du på biltorvet.dk og vil have gratis annoncering på Facebook?
Så kontakt os nu ved at klikke her. 

 

Hvorfor er det gratis?

Biltorvet.dk er 100 procent ejet af branchen med mere end 500.000 besøg om måneden. Alt hvad vi laver, er til gavn for dig. Derfor tilbyder vi dig nu endnu mere eksponering for pengene.

Hver måned betaler du et beløb for at få dine biler annonceret på biltorvet.dk – det beløb tager vi en andel af og bruger på at annoncere dine biler på Facebook, så endnu flere kunder kan blive eksponeret for dine biler.

Biltorvet.dk er fyldt med fordele
Husk, at du som annoncør på biltorvet.dk allerede nu har adgang til mange fordele;

  • Dine biler annonceres på Danmarks næststørste bilportal med stor vækst i trafikken i år.
  • Gratis byttebilsmodul lige til at sætte på din egen hjemmeside – med konverteringsrater på op til 10%
  • Fælles annoncering af alle biler fra biltorvet.dk på Ekstra Bladet, BT, Gul og gratis, MSN, TV2, Berlingske og Jyllands-Posten m.m.