Juniorsupporter søges til Biltorvet A/S

6 feb 2019 | Biltorvet.dk

Hos Biltorvet A/S har vi rygende travlt, og derfor søger vi en juniorsupporter eller studentermedhjælper. Så har du nogle timer efter skole, hvor du mangler noget produktivt at tage dig til - eller har du skemafridage? Så send os en ansøgning.

Hos Biltorvet A/S har vi rygende travlt, og derfor søger vi en juniorsupporter eller studentermedhjælper. Arbejdet består i at assistere vores eksisterende supportteam med forskelligt ad hoc arbejde, herunder telefonpasning, brugeroprettelser, sagsoprettelser med mere. Teamet består i dag af 3 medarbejdere. Arbejdstiden er inden for tidstummet 08-17.

 

Vi forventer, at du:

  • Har en god forståelse for web og IT
  • Har mod på at arbejde med komplekse opgaver
  • Har et højt servicegen
  • Kan bevare overblikket
  • Kan arbejde struktureret

Vi kan tilbyde:

Dynamisk, ung arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra ord til handling – og hvor nysgerrighed, humor og ambitioner driver os i hverdagen. Vi kan tilbyde en alsidig hverdag med mange forskellige typer af supportopgaver.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Dit arbejdssted bliver:

Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1

2630 Taastrup

Arbejdstid:
Vores åbningstid er mellem 08-17 mandag til torsdag og fredag fra 08-16, så timerne skal lægges inden for dette tidsrum.

 

Om Biltorvet

Biltorvet A/S er autobranchens egen IT-virksomhed med mange aktiver og stor vækst.

Biltorvet er storleverandør af bildata og forskellige opslagsværker til autobranchen, og deres mest kendte aktiv er brugtbilsportalen biltorvet.dk, der med ca. 45.000 biler til salg er én af Danmarks største. Deres salgs- og kundestyringsværktøj AutoDesktop er blandt de foretrukne hos autoforhandlere.

 

Virksomheden har en flad struktur, og lever af at være innovative. Biltorvet følger ikke bare med udviklingen – de tegner den. Det giver et kreativt og levende arbejdsmiljø, som for nylig vandt Biltorvet en certificering som en af Europas bedste arbejdspladser i en omfattende trivselsundersøgelse via Great Place to Work Institute Inc.

 

Biltorvet har 50 ansatte, og er beliggende i Taastrup, to minutters gang fra Høje Taastrup Station.

 

 

Ansøgningen skal sendes til Claus Hallas: CHN@biltorvet.dk