Konsulent til Biltorvet – København/Sjælland

9 mar 2018 | Biltorvet.dk

Biltorvet A/S søger konsulent med erfaring fra autobranchen Biltorvet A/S er autobranchens egen IT-virksomhed med mange aktiver og stor vækst. Vores salgsplatform AutoDesktop er blandt de foretrukne blandt autoforhandlere. Vores mest kendte aktiver er desuden brugtbilsportalen biltorvet.dk og webløsninger til bilforhandlere og importører.

Erfaring fra autobranchen
Du har erfaring fra bilbranchen, gerne fra salgsafdelingen og har en god forståelse for processer i bilforretningen og har flair for web og IT. Kendskab til forskellige IT-systemer i branchen er en fordel.

Du har et stærkt servicegen og trives med daglig kontakt med mange forskellige kunder og kollegaer.

Som person er du udadvendt og har et positivt og robust væsen. Du motiveres af den gode kunderelation. Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og tænker proaktivt.

Helt konkret skal du bl.a. tage dig af:

  • Besøg hos primært autoriserede forhandlere i dit distrikt. Både i form af besøg hos eksisterende kunder men også hos nye kunder hvor vore løsninger kan sælges ind.
  • Undervisning i brugen af AutoDesktop, samt nye produkter – enten hos den enkelte forhandler eller ved afholdelse af kurser for flere forhandlere/sælgere.

Som konsulent skal du være i tæt kontakt med forhandlere i dit distrikt som vil være København/Sjælland og din base vil være vores hovedkontor i Tåstrup.

Du vil få ansvar for dit eget distrikt og fungere som key-account på udvalgte forhandlere.

Bliv en del af den gode stemning
Du bliver en del af vores konsulentteam på fire mand. Der er kort vej til chefen, da vi har en meget flad struktur, og alle kan tale med alle. Kulturen er nede på jorden, tonen er frisk, og vi har det sjovt – også selvom vi har travlt og har gang i mange forskellige projekter.

Vi er en virksomhed, der lever af at være innovative. Vi følger ikke bare med udviklingen, men tegner den. Det giver et kreativt og levende arbejdsmiljø, som du bliver en del af. Der er rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning til mv@biltorvet.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt vor konsulentleder Morten Vestergaard på telefon 31 68 12 90.

Ansøgninger behandles løbende og stillingen besættes, når vi har den rette kandidat til jobbet.

Læs mere om AutoDesktop og Biltorvet.