Biltorvet sparer lille brugtbilsforhandler for 4000 kr. pr. måned

13 dec 2018 | Hjemmeside

HELAS Biler er blevet klædt digitalt på fra yderst til inderst med ny hjemmeside, salgsprogram og bilportal fra Biltorvet. Det giver en besparelse på mange tusinde kroner hver måned og bilhuset sælger det samme som før.

Stort set midt ude i ingenting på en mark ligger et gult hus i et T-kryds ud til landevejen mellem Fredericia og Vejle. Drejer man ind på Follerup Møllevej, mødes man af lidt over 30 salgsbiler foran det gule hus, med skiltet HELAS Biler. Den dyreste koster 32.500 kroner. Til gengæld er der flere under 10.000 kroner.

”Forretningen går fint,” oplyser Henning Larsen, der ejer firmaet. Han er oprindeligt uddannet skibssmed, men kastede sig over bilsalg og autoreparationer på adressen for 12 år siden. Omsætningen er på cirka 150 biler årligt.

”Når jeg ikke sælger biler, reparerer jeg dem. Så der er altid noget at lave,” siger han.

De billige biler levner dog ikke meget plads til et stort markedsføringsbudget og derfor var det vigtigt for Henning, at de penge han bruger på annoncering, også giver noget salg. Derfor har han brugt flere bilportaler til annoncering. For nyligt blev han talt ind til at skifte til biltorvet.dk. Efterfølgende blev de dyre bilportaler skåret fra.

Samtidigt skiftede han sit dyre salgsprogram ud med Biltorvets løsning, AutoDesktop. Det har han ikke fortrudt.

Sprunget i med begge ben
”I dag bruger jeg kun biltorvet.dk og Gul & Gratis. Det sparer mig for 4000 kroner om måneden,” siger en tilfreds Henning.

Men en ting er en kontant besparelse. Kunne HELAS Biler stadig sælge biler udelukkende ved at annoncere via biltorvet.dk?

”Jeg har ikke mærket nogen nedgang. Jeg sælger det samme som før. Der kommer masser af henvendelser fra biltorvet.dk,” afslører Henning Larsen med et stort smil bag sit skrivebord.

Skiftet til et andet salgssystem gik også fint.

Det kører bare
”Man skal jo lige vænne sig til det, men jeg fik en god introduktion af Biltorvets sælger, og når først man er inde i det, kører det jo bare. Det er lige så let som det andet system, jeg havde,” mener han.

Udover skiftet af salgsportal og salgsstyringssystemet, var det næste naturlige skridt i moderniseringen en ny hjemmeside. Den bliver også leveret af Biltorvet.

”Jeg syntes, prisen var rigtigt god, og websiden kan det, jeg har brug for,” forklarer han. Hjemmesiden fungerer gnidningsløst med AutoDesktop, så salgsbiler automatisk overføres.

Se HELAS nye hjemmeside her.

Behovet for en ny hjemmeside var påtrængende, da den gamle var syv år gammel, og kunne ikke tilpasse sig mobiltelefoner – det kan den nye.

”Det er fint for sådan en lille brugtbilsforhandler som mig, at Biltorvet kan dække mig af hele vejen rundt. Det har endda været helt smertefrit. Og hvem kan ikke lide at spare penge,” spørger Henning Larsen.

Er du interesseret i at skifte til Biltorvets løsninger, kan du lige nu få de første tre måneder gratis på abonnementet på standardpakken med AutoDesktop. Du kan skifte uden binding, så hvis det ikke er noget for dig, så er det blot at melde fra.

Klik her for at bestille eller læse mere.

Med AutoDesktops mindste pakke kan du holde styr på dine biler og programmet indeholder både prisskilte og prøvekørselssedler, som er afstemt med gældende lovgivning.

Trænger din hjemmeside også til et moderne look? Biltorvet kan hurtigt levere en spritny og topklar side, specielt lavet til bilforhandlere – priser fra 5000 kroner. Bestiller du inden jul, får du ti procents rabat.

Læs mere om hjemmesider fra biltorvet her.