Vinder af hjemmeside fundet

13 maj 2019 | Hjemmeside

Med tiden 1:00.728 blev en ny hjemmeside fra Biltorvet kørt i mål på messen Vores Autobranche i Gram. Tillykke til vinderen!

Det var Kim Mølgaard, COO hos Byens Bilpleje, som var hurtigste mand på Biltorvets bilspilsbane, og dermed vandt en CarLite-hjemmeside til en værdi af 10.000 kroner. Det foregik på Biltorvets stand på messen Vores Autobranche i Gram, der netop er overstået.

”Fantastisk. Nu skal vi lige sætte os sammen og finde ud af, hvad vi vil bruge den til”, siger en glad Kim Mølgaard, der allerede har en hovedhjemmeside til de mange afdelinger af Byens Bilpleje.

”Vi kan bruge den som en dedikeret hjemmeside til et af vores underprodukter,” siger han.

Mange muligheder
Hjemmesiden er en pakkeløsning, der består af en flot forside, der linker til seks undersider, så der er rig mulighed for at komme vidt omkring produkter, eller et helt firma, som fx en mindre bilforhandler eller et værksted. Man kan fx vise nyheder, de ansatte, kontaktformularer fx til servicebooking, produkter som nye og brugte biler eller i dette tilfælde bilplejeprodukter og præsentation af værkstedet, hvis man har sådan et.


Kim Mølgaard er COO hos Byens Bilpleje og han er hurtig.

Er man bilforhandler, kan man udnytte, at der er integration med bilsalgsprogrammet AutoDesktop, så det er let at overføre biler og den anden vej rundt, få kundernes kontaktformularer fra hjemmesiden ind i programmets opgavelist, og via AutoDesktops gratis app, som en notifikation på mobilen, så der kan blive hurtigt fulgt op på henvendelser.

Man kan tilkøbe Facebookmodul, både til at vise facebooknyheder og til at hælde jeres salgsbiler eller andre produkter ud på Facebook som sponserede reklamer. Der er også muligt at købe et modul, hvor kunderne kan få en forhåndsberegning af deres brugte bil. Dette er gratis, hvis man annoncerer biler på biltorvet.dk.

Læs mere om hjemmesider fra Biltorvet her.

Jeg bør kunne vinde
På messen var der gang i racersædet, hvor en portion af de 600 gæster på messen driftede forbi Biltorvets stand, der meget passende netop præsenterede CarLite, foruden racerbilspillet Gran Turismo.

En af dem var altså Kim Mølgaard, der ifølge ham selv ikke havde prøvet det før.

“Men jeg har den filosofi, hvis ikke jeg har prøvet det før, bør jeg pr. definition kunne vinde.”

Standen var bemandet af Biltorvets konsulenter, som beredvilligt tegnede og fortalte om alle fortræffelighederne ved hjemmesider og alt det andet som Biltorvet laver.

Hvis du vil vide mere om det, så kom til Biltorvets årsdag 21. maj, hvor vi går i dybden med både hjemmesider og alt muligt andre digitale tiltag, som kan indfange kunder og holde styr på dem. Her får vi også besøg af Hjernemadsen, der giver et helt andet og spændende perspektiv på digitaliseringen, som måske bliver overset i det daglige – nemlig set fra hjernen.

Han vil nemlig fokusere på, hvordan bilsælgerhjernen grejer store omvæltninger og nye arbejdsgange, som den store digitale omvæltning uvilkårlig medfører.

Læs mere om det her.