Auto IT åbner nye salgsveje for forhandlere

10 sep 2019 | Auto IT

Sidste skrig indenfor digital markedsføring er ultrapræcis målretning, hvor forhandlere rammer de kunder, som er interesseret i netop den bil, der annonceres. Det kan Auto IT nu levere.

Mange bilkøb starter med et besøg på en portal som fx biltorvet.dk. Rejsen derfra og til et bilkøb er lang og fyldt med forskellige stationer. Derfor er det vigtigt, at forhandlere hjælper kunden på vej, og viser, at man har den bil, som de leder efter – at man har produktet, der passer til behovet.

”Det kan bl.a. gøres ved at bruge de unikke data, som Auto IT har, til målretning af bilannoncer. Fx vil det være meget brugbart at vide, at en person har kigget på mindre biler eller en specifik model på bilportalen biltorvet.dk, hvorefter forhandleren kan vise en lignende bil når personen er på Facebook eller andet sted, der passer til behovet,” forklarer Jonas Poulin, der netop er startet i en nyoprettet stilling som digital manager.

Den digitale markedsføring med data fra Auto IT kan bruges på Facebook, Google, egen hjemmeside eller andre hjemmesider som fx EkstraBladet.dk.

Auto IT går med dette tiltag direkte i flæsket på de dyre mediebureauer, men lover, at de er både billigere og bedre. De data som firmaet ligger inde med, bl.a. fra biltorvet.dk, er nemlig guld værd i jagten på bilkunderne og er helt unikke.

Enormt potentiale
”Det ligger et enormt uudnyttet potentiale for bilforhandlere her, og mange tror det er vildt svært og alt for dyrt. Det er det også normalt, så det har vi lavet om på. Vi har sat prisen ret skarpt i forhold til andre mediebureauer og tager hånd om alt det tekniske. Så kan forhandlerne koncentrere sig om at sælge biler,” lover Jonas Poulin, der har en årelang fortid i netop mediebureaer og er ekspert på området.

Auto IT har på det seneste haft stor succes med at køre ud ad nye digitale veje, hvor der bl.a. sprøjtes nye hjemmesider ud, der er dedikeret og skræddersyet til bilforhandlere. Det er denne digitale vej, der nu udvides med muligheden for digital markedsføring hele vejen rundt.

Læs mere om SEO og de nye digitale markedsføringsmuligheder som Auto IT tilbyder her.