AutoDesktop klar til Android

21 nov 2017 | AutoDesktop

Nu kan Android-brugere også få glæde af at have et af markedets bedste bilsalgsværktøjer med på farten. Man kan bl.a. let lave prøvekørsler via mobilen.

Bilsælgere, der sværger til andre telefoner end dem med et æblelogo, kan nu også få glæde af markedets mest avancerede bilsalgsværktøj pakket ned i en app. Med appen i mobilen er det muligt at oprette kunder, indhente samtykker og lave prøvekørsler på stedet, mens bilsælgeren taler med kunderne.

”Vi sparer i omegnen af ti minutters administration pr. bil,” vurderer Glen Voss, filialchef hos Autohuset Vestergaard i Kolding, hvor de har haft den nye app til test i de sidste fire måneder.

”Vi skal jo ikke længere vandre over til en computer, oprette kunden, finde dokumenter frem og bagefter hen til en printer, skrive dokumenter ud – og derefter få kunden til at underskrive dem og arkivere det,” uddyber han.

Frie telefoner
Hos Autohuset Vestergaard bruger bilsælgerne deres egne telefoner, og derfor har der været et behov for en app til både Android og Apples iOS.

”Det fungerer rigtigt godt,” mener Glen Voss. Typisk bruges app’en i forbindelse med en prøvekørsel. Her skal man først oprette kunden – hvis de da ikke allerede er i systemet – derefter finder sælgeren bilen, som kunden vil prøvekøre, hvorefter en køreseddel skrives under med en finger direkte på telefonen. Køresedlen sendes som sms til kunden. Alt sammen foregår mens sælgeren står ved kunden og uden papirer.

”Der er et logisk flow, som tager dig ret effektivt igennem de forskellige stadier. Derudover slipper vi for alt papirarbejdet,” fremhæver Glen Voss, der også har investeret i et modul med Samtykke.Net.

”Når vi alligevel står med kunden og de skal skrive under, spørger vi samtidigt om samtykke. Det fungerer rigtigt godt – vi indsamler langt de fleste samtykker på denne måde,” siger han.

Android app’en til AutoDesktop følger gratis med, når man køber programmet.

 

Faktaboks

AutoDesktop App’en er opbygget efter et trin-for-trin-princip, så man over fire hurtige og lette trin finder bil, opretter kunde, starter og afslutter en prøvekørsel.

Med AutoDesktop til Android kan man følgende:

– Finde og oprette kunder

– Gemme billede af kørekort

– Oprette og fremsøge prøvekørsler

– Gemme feedback på prøvekørsler

– Oprette kontaktaktivitet

– Søge og sortere efter biler i forhandlerens billiste

– Lave og printe køresedler

– Sende køresedler til kunden via sms (tilkøb)

– Indhente samtykker (tilkøb)

 

I løbet af 2018 vil flere smarte funktioner blive lanceret i appen. Det vil bl.a. blive muligt at tage billeder til bilannoncer, klikke udstyr af og sende aktiviteter til en anden sælger. Det bliver også muligt at få automatisk udfyldning af navn, adresse og kørekortnummer blot ved at tage et foto af kørekortet.

Android-app’en til AutoDesktop kan hentes via Google Play eller ved at klikke her. Brugernavn og password til app’en er det samme som til PC-versionen af AutoDesktop.

Læs også om AutoDesktop til iOS her.

Screenshot 20171109 133529

Screenshot 20171109 133435