Endnu bedre biltorvet.dk

6 dec 2018 | Biltorvet.dk

Julen falder tidligt i år for både forhandlere og besøgende på biltorvet.dk - biltorvet.dk har nemlig fået en lækker overhaling med flere forbedringer til designet.

For mange forhandlere har 2018 været et lidt stramt år for de brugte biler grundet efterveer fra L4-omlægningen af registreringsafgiften og andre forhold. Biltorvet.dk har derfor udstukket en kurs, som har til formål at øge omsætningshastigheden på de brugte biler.

I den anledning har biltorvet.dk fået et facelift. Der er leflet for den almindelige danske bilkøber på mange nye måder, og det skulle gerne medvirke til hurtigere bilsalg og flere leads til bilforhandlere. Designet er lavet efter et stort forarbejde, der blandt andet har involveret fokusgrupper, med helt almindelige danskere, hvor de forskellige elementer er blevet testet og justeret undervejs i designprocessen. Vi er derfor sikre på, at vi får præsenteret salgsbilerne bedst muligt, samtidigt med at vi udnytter de muligheder vi har, for at generere leads til bilforhandlerne. Herunder en oversigt over de vigtigste ændringer.

Lige om lidt sker der endda endnu mere nyt med sitet. Biler, som netop er sat til salg får en fremhævning – helt gratis.

Samtidig med, at de mange nye tiltag sættes i søen, justerer biltorvet.dk sin prisstruktur. Se mere om dette i boksen nedenunder.

  • Redesign af sorteringsafsnittet med nye letaflæselige ikoner

  • Helt nye lækre annoncekort både i gallerivisning og i listevisning
    Plus-annoncer vises nu med logo, skygge og grøn baggrund og pris:

  • Annoncer i fokus (her vises udelukkende plusannoncer):

  • Redesignet forhandlerinfo-område på detaljesiden

 


Nye initiativer = øget salg

Bilerne skal sælges hurtigere blandt andet ved at vi på Biltorvet.dk fremhæver nye annoncer og skaffer flere kvalificerede leads til bilforhandlerne.Udover det nye og mere intuitive design, vil nye annoncer blive fremhævet på biltorvet.dk i de første 14 dage, hvor bilen er til salg. Det skal være med til at skabe blikfang og hjælpe med at øge interessen for den pågældende bil.

Masser af henvendelser
Bytteprisberegneren er for nyligt blevet introduceret på biltorvet.dk. Den har primært til formål at skabe kontakt til de bilejere, der går med tanker om at bytte deres nuværende bil ud. Allerede her få uger efter lanceringen viser den nye prisberegner virkelig positive resultater. Sammen med andre initiativer har det på kort tid fordoblet antallet af henvendelser direkte fra Biltorvet.dk til bilforhandlerne. Og vigtigst af alt, så er det kvalificerede henvendelser, som med høj konverteringsrate fører til handler. De bedste forhandlere sælger en bil for hvert femte lead, de får fra bytteprisberegneren.

Samtidig med de mange nye tiltag til at formindske tiden, som bilen skal stå til salg, har Biltorvet.dk indført en prisstruktur, der matcher ambitionerne om kortere lagertid. Det er nu billigere at annoncere de trælse biler, der har stået længe på lager, og hvor man måske skal bruge penge på prisnedsættelser og bredere markedsføring. Til gengæld koster det lidt mere at annoncere biler med færre lagerdage.

OVERSIGT NYE PRISER:

 Biler med 0-29 lagerdage  2,00 kr. pr. dag
 Biler med 30-89 lagerdage  1,50 kr. pr. dag
 Biler med 90+ lagerdage  1,00 kr. pr. dag

Pr. 1. 11. 2018