Gratis undervisning vildt populært – stadig plads til flere

16 apr 2020 | Tips og Tricks

Med næsten 300 tilmeldinger er der noget, som tyder på, at bilsælgerne kan se en fordel i at benytte tiden på at dygtiggøre sig i Corona-pausen. En række gratis online-kurser fra Auto IT har vist sig at trække temmelig mange tilmeldinger. Der er heldigvis stadig plads til flere – meld dig til inden fredag rinder ud.

Mens vi venter på, at Danmark åbner helt op igen, har Auto IT tilbudt fem forskellige gratis online undervisningsmoduler, der er målrettet folk, som arbejder i bilbranchen, uanset deres nuværende arbejdssituation.

Modulerne omhandler primært AutoDesktop og online markedsføring, men det er ikke noget krav, at man benytter AutoDesktop eller har en af Auto IT’s hjemmesider i forvejen. Tilbuddet gælder alle i bilbranchen.

Det er der ret mange, som kan se en fordel i. I skrivende stund er der lige under 300 tilmeldte til de fem gratis moduler, hvor især kurset med AutoDesktop trækker med en tredjedel af alle tilmeldte.

Lær alt om branchens foretrukne
AutoDesktop er det hyppigst benyttede salgssystem blandt autoriserede forhandlere, så uanset hvad fremtiden bringer af jobmuligheder, kan det være en fordel at få kendskab til eller genopfrisket sit kendskab til AutoDesktop og samtidig styrke sin viden inden for online markedsføring.

De mange kursister deles op i hold af ca. 15 personer for at give mulighed for at alle kan komme med spørgsmål.

”Vi er meget glade for at se den store tilslutning og det viser jo to ting: Bilsælgere vil gerne lære nyt og lige nu har de tiden til det. Vi vil gerne bidrage til branchen med det vi kan, og med dette tiltag håber vi, at dygtiggøre bilsælgerne og gøre dem klogere på de muligheder de har med AutoDesktop og markedsføring online – det er nemlig ikke så lidt,” lover Peter Larsen, der er chef for forretningsdrift hos Auto IT.

Brug en time og bliv klogere
Undervisningen foregår online og varer cirka en time i tidsrummet 10-15 fra den 20. til den 23. april 2020.

Når alle tilmeldinger er modtaget, sendes en kalenderinvitation med et link til modulet og det præcise tidspunkt for afholdelsen.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 17. april klokken 10.

Klik her for at læse mere og tilmelde dig

 

Faktaboks:

Online kurser

 

Modul 1: AutoDesktop basis

Til dig, der er helt ny bruger af AutoDesktop.

Modul 2: AutoDesktop udvidet

Til dig, der ønsker at få endnu mere ud af AutoDesktop.

Modul 3: SEO og online markedsføring

Til dig, der gerne vil blive klogere på markedsføring gennem SEO, Facebook- og Google ads.

Modul 4: Rundt om forhandlerhjemmesiden (Umbraco)

Til dig, der ønsker en lavpraktisk gennemgang af, hvordan man kan give sin egen hjemmeside et tiltrængt serviceeftersyn.

Modul 5: Rundt om forhandlerhjemmesiden (WordPress)

Til dig, der ønsker en lavpraktisk gennemgang af, hvordan man kan give sin egen hjemmeside et tiltrængt serviceeftersyn.