IT-supporter til spændende stilling med hjul under

17 mar 2017 | Biltorvet.dk

Vil du være en del af et firma i fuld fremdrift, hvor der hele tiden sker noget nyt? Så er her en spændende stilling, hvor du får faglige udfordringer og en stor bredde i arbejdsopgaverne.

Succes i branchen
Biltorvet A/S er autobranchens egen IT-virksomhed med mange aktiver og stor vækst. Vores salgs- og kundestyringsværktøj AutoDesktop er blandt de foretrukne blandt autoforhandlere. Vores mest kendte aktiv er brugtbilsportalen biltorvet.dk, hvor ca. 45.000 biler er til salg. Det er en af Danmarks største.

Som IT-supporter i supportteamet bliver din primære opgave at udføre support på programmet AutoDesktop. Programpakken håndterer salgsprocesser, logistik og marketing i bilforretninger.

Helt konkret skal du bl.a. tage dig af:
Support af salgsprogrammet AutoDesktop via mail og telefon
Sagsbehandling og diverse administrative opgaver
Følge programønsker eller eventuelle fejl i programmet til dørs hos udviklerne, udføre dataudtræk og vedligeholde data.
Interne IT-opgaver.

Bliv en del af den gode stemning
Der er kort vej til chefen, da vi har en meget flad struktur, og alle kan tale med alle. Kulturen er nede på jorden, tonen er frisk, og vi har det sjovt – også selvom vi har travlt og har gang i mange forskellige projekter.

Vi er en virksomhed, der lever af at være innovative. Vi følger ikke bare med udviklingen, men tegner den. Det giver et kreativt og levende arbejdsmiljø, som du bliver en del af.
IT-mand med venlig gennemslagskraft

Du har erfaring fra en supportafdeling og har måske en IT-teknisk baggrund, men det er ikke noget krav. Det er dog et krav, at du har en god forståelse for web og IT og har mod på at lære programpakken AutoDesktop at kende.

Du har et stærkt servicegen og trives med daglig kontakt med mange forskellige kunder og kollegaer.

Som person er du tålmodig og har et positivt og robust væsen. Du motiveres af at hjælpe andre, og vil ofte opleve succes med det. Det vigtigt, at du kan sætte dig i kundens sted og bevare overblikket, og at du er analytisk og proaktiv i opgaveløsningen.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt produktionschef Claus Hallas Nielsen på chn@biltorvet.dk eller 31 68 12 91.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til chn@biltorvet.dk.