Kom med Biltorvet til roadshow

21 sep 2018 | Biltorvet.dk

Bruger du stadig papirer til slutsedler? Kunder kan underskrive slutsedler med NemId - et af mange nye smarte værktøjer i AutoDesktop, som Biltorvet præsenterer på et kommende roadshow. Kom, se og fortæl, hvordan dit bilsalg bliver lettere.

Det er mindre end 14 dage siden, AutoBranchen Danmark solgte en pakke med tre-lags gennemslagspapir til brug for at lave en slutseddel på en skrivemaskine.

De fleste bilhuse er dog flyttet fra 80’erne og ind i 2018, hvor skrivemaskiner er erstattet af mobiltelefoner og biler ikke længere kræver håndsving.

Biltorvet A/S har en række nye smarte produkter på hylderne, der gør bilsalg smartere og mere fejlfrit, og dem vil vi gerne præsentere på et roadshow, hvor du er inviteret.

Undgå bøvl
Vores nyeste tiltag er digital signatur, der gør det muligt for forhandleren let at overholde datalovgivningen (GDPR), og helt slipper for at have papirer flydende, mens kunderne kan skrive under, når de har tid derhjemme.

NemID er et af mange nye moderne tiltag i AutoDesktop fra Biltorvet. Bilsalget er nemlig midt i en revolution, hvor kunderne bruger internettet og mobilen som aldrig før for at finde deres nye bil. Det stiller udfordringer for bilforhandlerne, der skal bøvle med at opnå synlighed og relevans på nye markeder, som fx søgemaskiner som Google og eget forhandlerwebsite.

Også hos i bilhusene er der revolutionerende nyt. Forhandlere skal tage hensyn til skærpet persondatalov, rode med komplicerede regler for afgifter og imødekomme kundernes krav om at være digitale og tilstede overalt altid.

Kom til vores roadshow
Biltorvet tager derfor på roadtrip for at besøge og få besøg af bilforhandlere. Dit bilsalgsprogram har nemlig undergået en heftig forvandling det sidste halve år, og der er kommet mange flere digitale muligheder og flere er i vente i nær fremtid.

 

Vi nævner i flæng:

  • Beregning af L4 – leasing- demo- og lejebiler efter markedsværdi.
  • Statistikværktøj – få fremvist alt jeres aktivitet på flotte præsentationer, på tværs af afdelinger.
  • Samtykke.Net – Let og lovlig indsamling af samtykker til brug for markedsføring mm.
  • Serviceaftale – Få eftermarkedet ved at lave en serviceaftale i forbindelse med slutsedlen.
  • AutoDesktop Flow – få styr på afleveringsprocessen af nye biler, ved at følge den fra fabrik til forhandler.
  • Digital Signatur – underskriv slutsedler, leasingaftaler, lejeaftaler osv med NemId. Overhold GDPR og ingen roden i papirer.

 

Smarte hjemmesider
Udover AutoDesktop kan Biltorvet A/S nu også tilbyde dedikerede websider til bilforhandlere. Hjemmesider fra Biltorvet snakker sammen med dit AutoDesktop gnidningsfrit. Det betyder fx, at du kan få leads direkte ind i aktivitetslisten i AutoDesktop fra hjemmesiden, og at du kan sætte biler til salg på din webside, blot ved at vælge muligheden med et flueben.

Biltorvet Web kan tilbyde alt fra smarte plugins til fuldblods websider, lavet helt fra bunden, med alle moderne teknologier til at tiltrække kunder online, fastholde dem på din side og få dem trukket ned i din forretning.

Er jeres webside smart nok? Få svar på dette, og kom med dine idéer til os.

Vi har lagt et spændende program for dig og det bliver en hæsblæsende spændende halvanden time, hvor vi også meget gerne vil høre dig ad, hvordan vi kan gøre dit bilsalg lettere.

 

UPDATE:

Arrangementet bliver flyttet til en ny dato – oplyses snarest.

 

 

Fakta om Biltorvet
Biltorvet A/S er ejet af bilforhandlere gennem en aktieordning og er førende i udviklingen af IT til bilforhandlere. Vi kan i dag tilbyde smarte produkter, som helt grundlæggende giver dig overblik over hele salgsprocessen. Det sker via programmet AutoDesktop, markedets førende bilsalgsprogram.

Med det kan du udføre hele salgsprocessen, finansieringen og forsikringen, og samtidigt få sikret dig eftermarkedet med fx serviceaftaler og samtykker – helt uden papirer og alle lovkrav opfyldt.

Via moduler kan programmet udvides med digitale løsninger, som fx Digital Signatur, serviceaftaler, byttebilswidget, finansieringswidget og online værkstedsbooking, der sikrer forhandleren eftermarkedet.

AutoDesktop er også stærk på leadhåndtering, hvor sælgere kan se alle indkomne leads, svare hurtigt på dem, eller skyde dem videre til andre mm. også via mobilen.

AutoDesktop er også et stærkt statistikværktøj, da alt registreres, så man kan trække statistikker og performance ud, og se, hvor man gør det godt, og hvor bilhuset kan forbedre sig.

Læs mere om Biltorvet A/S her.