Lad dine kunder booke værkstedstider online

Bilkunderne vil have det let, når der skal bookes tid på værkstedet. Mange bilforhandlere og værksteder har derfor systemer, hvor kunderne kan booke tider direkte fra websider eller skrive mails for at booke tider.

Men det rigtigt smarte system, som virkelig sparer tid og bøvl for både kunder og værkstedet, hedder Service Online, som Auto IT A/S kan levere. Her bookes der nemlig direkte i værkstedets kalender fra websiden.

Så kan kunderne bestille, når det behager dem. Med dette system er man som kunde sikret, at man får de faktiske ledige tider i værkstedets kalender. Samtidigt sparer det bilforretningen for en del administrationstid.

Kunden gør alt arbejdet
At det kan lade sig gøre skyldes, at websiden henter data fra firmaets interne kalendersystem og CRM-systemet, hvor biler og kunder bliver oprettet - kunden opretter altså sig selv i systemerne direkte fra websiden. 

Det sikrer, at kundens ønske om en tid opfyldes, og at bookingen optræder med det samme i kalenderen. På denne måde slipper værkføreren for at jonglere med at koordinere kundeønsker med en fyldt kalender. Samtidig slipper værkføreren også for at oprette nye kunder og biler, da kunden selv har oprettet sig. 

Tryk "Log ind" , du skal ikke udfylde noget for at komme ind på demoen.

Priser

Oprettelse første filial: 7.995,- ekskl. moms.
Efterfølgende filialer 50% rabat.

 

Månedlig betaling:

Abonnement første filial: 599,- ekskl. moms

Ekstra filialer: 50% rabat

Bemærk at Service-Online kræver særskilt aftale med CDK Global/Dracar+

 

Hurtig-login via Facebook og Googlekonto

Oprettelse: 995,- ekskl. moms

Månedlige abonnement199,- ekskl. moms for første filial, 50% rabat på øvrige filialer

 

Send forespørgsel

Send forespørgsel på Service Online