Auto IT siger farvel til næstformand

26 jun 2020 | Auto IT

Lars Haldrup er trådt ud af bestyrelsen, som reduceres med én person. Formand siger tak og kommer med en opfordring til branchen.

På årets generalforsamling i Auto IT, der for første gang nogensinde foregik helt digitalt online, blev det meddelt at mangeårigt bestyrelsesmedlem og næstformand Lars Haldrup ikke ønskede genvalg og derfor er udtrådt af bestyrelsen.

Han får ikke en efterfølger, da det blev udnyttet som en anledning til at reducere bestyrelsen med én mand.

Bestyrelsen for Auto IT fortsætter med resten af den nuværende besætning: Formand Jacob Glad, Bilcenteret Peer Glad A/S, Jesper Brix, Pedersen & Nielsen, Jacob Johannesen, Era Biler A/S, Hans-Jørgen Jørgensen, ADBK og Als Motor A/S, Gitte Seeberg, ADBK, Henrik Bollerslev, Lindholm Biler A/S og Morten Olsen, Fyns Bilsalg.

Tak og opfordring

– En særlig tak til skal lyde til Lars Haldrup, der efter at have været en af de bærende kræfter helt fra starten af virksomhedens liv, nu har valgt ikke at genopstille til bestyrelsen. Lars har altid deltaget med ildhu samt højt engagement og været en vigtig faktor i virksomhedens udvikling, takkede formand Jacob Glad, der også kom med denne opfordring til autobranchen i sin formandsberetning:

– Endnu engang vil jeg på det kraftigste opfordre til, at I udbreder kendskabet til biltorvet.dk, AutoDesktop, hjemmesideløsningerne, tilbuddet om online marketing og SEO og de mange andre løsninger, som Auto IT står bag. Lad os få alle kollegaer, vores respektive importører og samarbejdspartnere til at bakke 100 procent op om vores fælles projekt. Vi er ejet af branchen selv, og vi er her kun for branchens bedste.


Det mangeårige bestyrelsesmedlem og næstformand Lars Haldrup er udtrådt af bestyrelsen.