Estimatic

Værdiberegning af brugte biler

Hvad er Estimatic? 

Handelspriser på biler skal afspejle markedsprisen på biler, så afgiften bliver korrekt. Estimatic er et værktøj til dig, der har brug for den hurtigste og bedste måde at sætte handelspriser på biler. Estimatic er en semiautomatisk løsning, så du som bruger ikke skal spilde din tid på at fremsøge annoncer, foretage beregninger, mv.

Med dette værktøj kan du altså beregne afgiften i forbindelse med import/eksport af køretøjer og levere den dokumentation, som ligger bag beregningen.

Husk: Du kommer gratis i gang med Estimatic og betaler kun for dine opslag.

 

Fordele ved Estimatic

Præcis og hurtig beregning

Estimatic finder automatisk de bedst lignende bilannoncer i markedet, så du hurtigt og præcist kommer frem til en handelspris.

Hurtigere sagsbehandling

Estimatic er en semiautomatisk løsning, så du som bruger ikke skal spilde din tid på at fremsøge annoncer, foretage beregninger, mv.

l

Fuld dokumentation

Alt dokumenteres i Estimatic. Alt, hvad der fremsøges automatisk, dokumenteres. Alt, hvad brugeren af systemet måtte tilpasse til beregningsgrundlaget, dokumenteres.

Hvordan virker Estimatic?

Indtast registrerings- eller stelnummer på det køretøj, der ønskes prissat og tilføj herefter kilometertal og stand  i Estimatic. Herefter kan du læne dig tilbage og lade Estimatic udføre det ellers hårde og trivielle arbejde. 

Til at foretage beregningen bruges oplysninger om et køretøj fra både DMR, Standardprissystemet, modelkatalog og bilannoncer, som kombineres med en bred søgning på udstyr, kilometertal, alder, stand mv. 

Estimatic finder automatisk de bedst lignende bilannoncer i markedet, og du kommer hurtigt og præcist frem til en handelspris. Estimatic identificerer automatisk udstyr på bilerne og korrigerer handelspris derefter.

Masser af data

Estimatic arbejder med et meget stort datagrundlag. Annoncedata fra de største bilportaler indgår. Også data fra DMR, Standardpriser og fabriksvognkort anvendes. Alt dette er med til at sikre den mest præcise prisfastsættelse.

Fuld dokumentation

Alt dokumenteres i Estimatic. Alt, hvad der fremsøges automatisk, dokumenteres. Alt, hvad brugeren af systemet måtte tilpasse til beregningsgrundlaget, dokumenteres.

Pris

Kom gratis i gang og betal kun for dine opslag:

 

Oprettelse  0,-
Abonnement 0,-
Pris pr. opslag: 1000 stk. og derover pr. år* 28,-
Pris pr. opslag: 500- 999 stk. pr. år* 35,-
Pris pr. opslag: 250- 499 stk. pr. år* 47,-
Pris pr. opslag: 1 – 250 stk. pr. år* 58,-

aa* Antal opgøres pr. kalenderår. Medlemmer af Bilbranchen, DBFU og AutoBranchen Danmark starter automatisk på laveste pristrin.

 

Estimatic er et værktøj til administrativ støtte og kan derfor ikke benyttes som fuldautomatisk. Det er brugerens eget ansvar at beregninger og forudsætninger er korrekte. Auto IT kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for indtastninger, udlæsninger, beregninger eller øvrig brug af Estimatic.

Sådan kommer du i gang

Ønsker du adgang til Estimatic, skal du kontakte en af vores konsulenter eller sende en mail til vores support. 

Interesseret i at høre mere eller vil du bestille?

Uanset om du ønsker at høre mere eller bare komme igang med en af vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Estimatic