Estimatic

Afgifts- og værdiberegning

Hvad er Estimatic?

Handelspriser på biler skal afspejle markedsprisen, så afgiften bliver korrekt. Estimatic er et værktøj til dig, der har brug for den hurtigste og bedste måde at finde handelspriser på biler. Estimatic gør alt det besværlige arbejde for dig, så du ikke skal bruge din tid på at fremsøge annoncer, finde udstyrspriser, lave beregninger og samle dokumentationen.

Med dette værktøj kan du altså beregne afgiften i forbindelse med import/eksport af køretøjer og genberegne leasingbiler, samt levere den dokumentation, som ligger bag.

Store bilforhandlere og leasingselskaber kan drage nytte af:
– muligheden for at køre såkaldte batchkørsler, hvor mange tusind sager køres igennem automatisk, så de blot skal justeres.
– kopiere en godkendt beregning fra én bil til andre mage til.
– ovenstående kan også bruges til at finde lagerværdien af dine salgsbiler.

Husk: Du kommer gratis i gang med Estimatic og betaler kun for dine beregninger. Priser finder du nederst på siden – klik her

 

Hør salgskonsulent, Michael Olafsson, fortælle om Estimatic

Præcis

Estimatic finder automatisk de bedst lignende bilannoncer i markedet og  den danske nybilspris fastlægges ud fra et omfattende indbygget modelkatalog inklusive fabrikspriser på ekstraudstyr.

Hurtigere sagsbehandling

Estimatic gør alt det besværelige arbejde for dig, så du ikke skal spilde din tid på at fremsøge annoncer, foretage beregninger, mv., men blot skal vurdere og eventuelt justere resultatet.

l

Fuld dokumentation

Alt, hvad der fremsøges og beregnes af systemet, samt dine eventuelle tilpasninger gemmes, så der er fuld dokumentation for beregningerne.

“Vi sparer en time pr. bil”

Estimatic klarer bøvlet og øger arbejdsglæden, erfarer Jens Peter Larsen, direktør for Quickimport. Oveni har firmaet sparet en halv måneds arbejdstid – hver måned, og omsætningen er øget med 50 procent.

Læs interviewet med den professionelle værdifastsætter.

Læs også, hvorfor brugtvognsforhandleren Laursen Biler bruger Estimatic til at beregne sine 30 importbiler om måneden – klik her. 

Hvordan virker Estimatic?

Indtast registrerings- eller stelnummer på det køretøj, der ønskes prissat og tilføj herefter kilometertal og stand  i Estimatic. Herefter kan du læne dig tilbage og lade Estimatic udføre det ellers hårde og trivielle arbejde. 

Til at foretage beregningen bruges oplysninger om et køretøj fra både DMR, Standardprissystemet, modelkatalog og bilannoncer, som kombineres med en bred søgning på udstyr, kilometertal, alder, stand mv. 

Estimatic finder automatisk de bedst lignende bilannoncer i markedet, og du kommer hurtigt og præcist frem til en handelspris. Estimatic identificerer automatisk udstyr på bilerne og korrigerer handelspris derefter.

Masser af data

Estimatic arbejder med et meget stort datagrundlag. Annoncedata fra de største bilportaler indgår. Også data fra DMR, Standardpriser og fabriksvognkort anvendes fra vores eget modelkatalog, det største af sin slags med flest modelvarianter bygget af Auto IT’s dataafdeling over de sidste 20 år og det mest brugte i bilbranchen i Danmark. Kataloget indeholder også udstyrspriser indhentet direkte fra bilfabrikkerne. 

Fuld dokumentation

Alt dokumenteres i Estimatic. Alt, hvad der fremsøges automatisk, dokumenteres. Alt, hvad du tilpasser  beregningsgrundlaget, dokumenteres også, så der er fuld dokumentation for værdifastsættelsens arbejde.

Pris

Kom gratis i gang og betal kun for dine opslag:

 

Oprettelse  0,-
Abonnement 0,-
Pris pr. opslag: 1000 stk. og derover pr. år* 28,-
Pris pr. opslag: 500- 999 stk. pr. år* 35,-
Pris pr. opslag: 250- 499 stk. pr. år* 47,-
Pris pr. opslag: 1 – 250 stk. pr. år* 58,-

aa* Antal opgøres pr. kalenderår. Medlemmer af Bilbranchen, DBFU og AutoBranchen Danmark starter automatisk på laveste pristrin.

 

Estimatic er et værktøj til administrativ støtte og kan derfor ikke benyttes som fuldautomatisk. Det er brugerens eget ansvar at beregninger og forudsætninger er korrekte. Auto IT kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for indtastninger, udlæsninger, beregninger eller øvrig brug af Estimatic.

Interesseret i at høre mere eller vil du bestille?

Uanset om du ønsker at høre mere eller bare komme igang med en af vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. Du er også velkommen til at tage fat i din lokale konsulent – klik her.

Estimatic