Hjemmesider

designet til autobranchen

Vores to hjemmesideplatforme

Vi kan levere to typer af hjemmmesider baseret på Umbraco eller WordPress.
Vælg den hjemmesideløsning, der passer bedst til jeres forretning.

CarLite - WordPress

Til små og mellemstore
bilforhandlere

Sidevis opsætning
På vores WordPress hjemmesider deles informationerne i udgangspunktet ikke ud på tværs af undersider. Det vil sige, at ændringer skal foretages på hver enkelt side og hvert enkelt element.

Klar til brug
CarLite leveres med de mest gængse funktioner. Det er ikke muligt at få yderligere funktioner eller at få skræddersyet jeres eget design. Det er dog muligt at lave mindre designmæssige ændringer.

CarLean - Umbraco

Til bilforhandlerne, der ønsker
det bedste af det bedste

Global opsætning
Alle informationer som afdelinger, telefonnumre mm. tastes ét sted og spredes automatisk ud til alle steder på hjemmesiden. Det gør det meget nemt at vedligeholde jeres side.

Fuld mulighed for at skræddersy
Det er muligt at tilpasse løsningen efter netop jeres behov. Dette gør sig gældende både mht. design og funktionaliteter. CarLean kan altså se ud og opføre sig på et utal af forskellige måder.

Ønsker du en mærkespecifik side?

 Nu har du mulighed for at udnytte alle fordelene ved at være forhandler af et specifikt bilmærke, med en mærke-specifik hjemmeside fra Auto IT. Du får alle de fede bilspecifikke features, som man kender fra vores hjemmesideprodukt, CarLite. Det betyder blandt andet, at du får mulighed for at håndtere leads og oprette brugte biler direkte i AutoDesktop og overføre dem til din hjemmeside. 

Vi sørger for, at du får en spritny og moderne hjemmeside, der er speciallavet til dig som mærkespecifik-bilforhandler, som f.eks. kan blive udarbejdet i samarbejde med din importør. Hjemmesiden har et lækkert galleri med store billeder. Så kan du effektivt fange dine kunder på nettet, f.eks. gennem søgemaskiner som Google.

 Vi har allerede lavet mærke-specifikke hjemmesider til f.eks. Suzuki. Klik på billedet, for at se en demo af en mærke-specifik Suzuki hjemmeside,

Er du i tvivl om hvilken hjemmesideplatform
der passer til jeres forretning?

For at få den bedste oplevelse med din nye hjemmeside og få mest ud af dine digitale investeringer, så er det vigtigt at du vælger den rigtige hjemmesideplatform. Kontakt derfor din lokale Auto IT konsulent, så kan konsulenten hjælpe dig med at finde den løsning der passer jeres forretning.

Interesseret i at høre mere eller vil du bestille?

Uanset om du ønsker at høre mere eller bare komme igang med en af vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.