Hjemmesider

designet til autobranchen

Vores tre hjemmesideplatforme

Vi kan levere tre typer af hjemmesider baseret på Umbraco eller WordPress.
Vælg den hjemmesideløsning, der passer bedst til jeres forretning.

CarLite - WordPress

Til små og mellemstore
bilforhandlere

Vores WordPress-løsning henvender sig til alle typer af bilforhandlere, store som små. Siden er naturligvis fuldt responsiv så den vises flot på både mobiler, tablets, laptops og desktop-computere.

CarLite indeholder alle funktioner som en bilforhandler har brug for. Dine biler indhentes automatisk via Autodesktop eller Bilinfo. CarLite kan yderligere integreres med data fra dit finansieringsselskab, din Facebookside eller fx indhente dine flotte kundeanmeldelser.

CarLite Express - WordPress

Den simple basishjemmeside til mindre bilforhandlere

CarLite Express er lillebror til CarLite og tilbyder de mest basale funktioner og design, der forventes af professionel bilforhandler. Det betyder også, at du kan møde begrænsninger i dine ønsker til funktionalitet og indhold.

Løsningen er markedets billigste hjemmeside, der er bygget specifikt til bilforhandlere. Dine biler indhentes automatisk via Autodesktop eller Bilinfo.

CarLean - Umbraco

Til bilforhandlerne, der ønsker
det bedste af det bedste

Global opsætning
Alle informationer som afdelinger, telefonnumre mm. tastes ét sted og spredes automatisk ud til alle steder på hjemmesiden. Det gør det meget nemt at vedligeholde jeres side.

Fuld mulighed for at skræddersy
Det er muligt at tilpasse løsningen efter netop jeres behov. Dette gør sig gældende både mht. design og funktionaliteter. CarLean kan altså se ud og opføre sig på et utal af forskellige måder.

Hør onlinechef, Tim Kongsbach, fortælle om Auto IT’s hjemmesideprodukter

Ønsker du en mærkespecifik side?

 Nu har du mulighed for at udnytte alle fordelene ved at være forhandler af et specifikt bilmærke, med en mærke-specifik hjemmeside fra Auto IT. Du får alle de fede bilspecifikke features, som man kender fra vores hjemmesideprodukt, CarLite. Det betyder blandt andet, at du får mulighed for at håndtere leads og oprette brugte biler direkte i AutoDesktop og overføre dem til din hjemmeside. 

Vi sørger for, at du får en spritny og moderne hjemmeside, der er speciallavet til dig som mærkespecifik-bilforhandler, som f.eks. kan blive udarbejdet i samarbejde med din importør. Hjemmesiden har et lækkert galleri med store billeder. Så kan du effektivt fange dine kunder på nettet, f.eks. gennem søgemaskiner som Google.

 Vi har allerede lavet mærke-specifikke hjemmesider til f.eks. Suzuki. Klik på billedet, for at se en demo af en mærke-specifik Suzuki hjemmeside,

Er du i tvivl om hvilken hjemmesideplatform
der passer til jeres forretning?

For at få den bedste oplevelse med din nye hjemmeside og få mest ud af dine digitale investeringer, så er det vigtigt at du vælger den rigtige hjemmesideplatform. Kontakt derfor din lokale Auto IT konsulent, så kan konsulenten hjælpe dig med at finde den løsning der passer jeres forretning.

Interesseret i at høre mere eller vil du bestille?

Uanset om du ønsker at høre mere eller bare komme igang med en af vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.