Online markedsføring

Fang kunderne online

Nye salgsveje for bilforhandlere

 

Mange bilkøb starter med et besøg på en portal som fx biltorvet.dk. Rejsen derfra og til et bilkøb er lang og fyldt med forskellige stationer. Derfor er det vigtigt, at du som forhandler, hjælper kunden på vej, og viser, at du har den bil, som de leder efter – du har produktet, der passer til behovet.

Undgå at spilde dine penge
Det kan bl.a. gøres ved at bruge den unikke data, som Auto IT har, til målretning af jeres annoncer. Eksempelvis vil det kunne være meget brugbart at vide, at en person har kigget på mindre biler eller en specifik model, hvorefter I kan vise en bil på Facebook eller et andet sted, der passer til behovet.

Dette vil gøre jeres annoncering mere præcis, end at målrette ud fra andre faktorer, så I undgår at skyde forbi målet, måske i flere omgange, og dermed koste jer unødige annoncekroner.

 

Hør Nanna Jørgensen fortælle om Auto IT’s Online Marketing for bilforhandlere

Fordele ved at lade Auto IT
hjælpe med din online markedsføring

Præcis målretning

Alt hvad vi gør, er til og for branchen. Det gælder også vores online markedsføring, hvor vi kan ramme de kunder, som er interesseret i netop den bil, du annoncerer.

 

Z

Smart brug af data

Hos Auto IT har en dyb indsigt i branchen, og har derfor også adgang til unikke data, som gør, at vi kan målrette jeres annoncer meget præcist og til branchevenlige priser.

Komplet løsning

Uanset hvad dit behov inden for online markedsføring er, har vi en løsning. Vi tilbyder både en komplet løsning eller  mulighed for at indsætte nogle ekstra kræfter præcis der, hvor du ønsker det.

Hvad indeholder online markedsføring?

Digital markedsføring er præcis målretning, hvor du rammer de kunder, som er interesseret i netop den bil, du annoncerer for. Det kan lade sig gøre med smart brug af det data Auto IT har. Læs her om alle mulighederne for at fange kunder online blandt andet gennem Facebook og Google

Annoncering på Facebook

Få vist dine bilannoncer på
Facebookog fang dine kunder online

Vidste du, at 72% af alle danskerne besøger Facebook flere gange dagligt?
Men hvor tit besøger de din butik?

Fang dine kunder online
Med et Facebook-feed fra Auto IT kan du køre alle dine bilannoncer automatisk ud på Facebook direkte fra din hjemmeside – uden at røre en finger.

Det er meget få butikker der kan prale med, at kunderne besøger dem flere gange dagligt, men det kan Facebook.

Så hvorfor ikke bruge Facebook til at udvide dit digitale salgsvindue? Her får du mulighed for at fremvise alle de biler, som du har til salg – på et medie, som dine kunder besøger flere gange dagligt.

Auto IT sørger for opsætningen, du sørger for bilsalget.

Annoncering på Google

En stor del af danskerne
benytter Google, når de har et behov

Derfor er det vigtigt, at du, som bilforhandler, er tilstede på Google, når kunderne søger efter dig.

Et effektivt værktøj til dette, er at bruge Google Ads.

 Det gode ved denne kanal, er, at du kun betaler, når kunderne klikker på din annonce, hvorefter de lander på din hjemmeside.

Hos Auto IT har vi stor erfaring med opsætning og optimering af Google Ads for bilforhandlere.

Derfor kender vi til, hvad det mest effektivt virker, men absolut også til de faldgruber, som man vil kunne støde på.

Hvis du derfor ønsker en Google Ad-samarbejdspartner med stor erfaring og stor indsigt i branchen for bilforhandlere, så kontakt os nu.

 

SEO-optimering

Blive vist i søgeresultater på Google,
når personer søger efter dim forretning


Vil du slippe for at betale for alle klik, du får fra Google?

Så er SEO for dig!

SEO står for søgemaskineoptimering, og er helt kort fortalt en disciplin, hvor det handler om, at man fortæller Google, hvad ens sider handler om.

På den måde vil I med relevant indhold, blive prioriteret af Google, når de besøgende søger efter dig.

For mange bilforhandlere vil det fx gælde, at der er stor værdi i lokale søgninger og søgninger, der vedrør gode råd i forbindelse med bilkøb.

Hos Auto IT har vi en indgående indsigt i kundernes adfærdsmønstre, når det kommer til en bilhandel.

Denne indsigt giver bilforhandlere et forspring i jagten på en høj placering på Google og andre søgemaskiner.

Den komplette løsning
– vi laver alt

Hos Auto IT vægter vi højt at kunne hjælpe dig, hvor du har brug for nogle ekstra muskler. Derfor tilbyder vi en komplet håndtering af online-markedsføring.

Vi har et team med stor erfaring inden for de kendte discipliner vedrørende online markedsføring.

Ved at lade os håndtere jeres online markedsføring, sikrer I, som bilforhandlere, at I har en samarbejdspartner, med dyb indsigt i branchen, samt adgang til unik data fra biltorvet.dk.

Vi finder en løsning
Den store erfaring og indsigt i branchen, gør at vi kender til mulighederne og faldgruberne, når det kommer til at markedsføre bilforhandlere online.  

 

 

 

 

 

 

 

Digitale lø'sninger

Vores ydelser

Google Ads

Din annonce kan blive vist på Google, når folk aktivt søger efter netop dit brand/brugte biler/nye biler/eftermarked og i dit område.

 

Søgeannoncering, Bannerannoncering og YouTube annoncering

Facebook Ads

Med Facebook-annoncering kan du fremvise alle dine biler til folk, der har vist interesse for nye eller brugte biler – og dem, der allerede har besøgt din hjemmeside.

 

Facebook, Instagram og Messenger

SEO

Med søgemaskineoptimering hjælper vi dig mod toppen af søgeresultaterne på Google, og dermed øger trafikken på din hjemmeside markant – uden at betale for alle klik, du får fra Google.

 

Søgemaskineoptimering, Teknisk SEO, Copywriting

Sporing og analyse

Få målbare resultater hos Auto IT. Vi måler, analyserer og optimerer effekten af din digital markedsføring på tværs af kanaler.

 

Sporing og analyseopsætning, Google Analytics og Google Tag Manager

Digital strategi

Hos Auto IT hjælper vi bilforhandlere med deres digitale tilstedeværelse gennem strategisk rådgivning og eksekvering af digital markedsføring.

 

Rådgivning og sparring, løbende rapportering og opsætning af dashboards

Hjemmesideoptimering

Hos Auto IT hjælper vi med content, landingssider og konverteringsoptimering, så hjemmesiden kan give bilforhandlere flere kundehenvendelser.

 

Content, Landingssider, konverteringsoptimering

Et samarbejde med Auto IT

Hos Auto IT er vi specialister i at hjælpe bilforhandlere i Danmark med deres online tilstedeværelse gennem rådgivning og eksekvering af digital markedsføring.

Du bliver tilknyttet til en rådgiver og specialist, der arbejder målrettet efter at opnå dine ønsker og mål. Vi hjælper dig med at skræddersy en strategi, der passer til dig – og vi får det optimale ud af dine annoncekroner med målrettet markedsføring og målbare resultater.

Samarbejdet foregår med løbende dialog, sparring og rapportering, så du trygt kan følge med i forløbet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Interesseret i at høre mere eller vil du bestille?

Uanset om du ønsker at høre mere eller bare komme igang med en af vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.