Elbilens rækkevidde

Og visning af yderligere elbilsdata på jeres hjemmeside

Gør dine kunder trygge ved køb af elbil

 

Som forhandler skal du kunne informere kunderne bedst muligt, når der skal købes ny bil.
Køb af elbil er endnu meget nyt for mange, og kan føles kompliceret og ugennemskueligt.
Derfor lancerer vi flere moduler for at gøre valget nemmere ved køb af ny elbil.

Hvor lang er den rigtige rækkevidde?
Den reelle rækkevidde elbilen har ved forskellige forhold er vigtig. Der er stor forskel på rækkevidden, alt efter om en elbil kører 50 km/t eller 110 km/t, eller om det er sommer eller vinter.

For at sikre at bilen passer til netop deres behov, er dette relevant viden for kunden. Derfor har vi lavet et modul, som viser elbilens rækkevidde under forskellige forhold. 
Data hentes fra den førende tyske tjeneste ev-database.org. 

Modulet kan indsættes på jeres bilvisning, og vises automatisk på alle dine elbiler. Se et eksempel på modulet længere nede på siden.

 

Har du en CarLean eller CarLite-hjemmeside fra Auto IT?

Hvis I allerede har en hjemmeside fra Auto IT, og ønsker at vise flere informationer om jeres elbiler, hører vi gerne fra jer. Det er allerede nu muligt at udvide elbiler med information om batteristørrelse, ladeeffekt, ladetid, mm. Ydermere arbejder vi på at udvide modelkataloget med informationer som ladestik, pris for en opladning, ladetid fra 10 til 80 procent og meget mere.

Rækkevidden vises ved forskellige forhold

På denne måde får besøgende en idé om, hvad elbilen kan – data hentes fra det største testmedie ev-database.org, der baserer langt de fleste tal på reelle målinger fra virkeligheden. Hvor dette ikke er muligt, er det en beregnet værdi.

Elbilsdata vist på en bil

Data kan vises på detaljesiden på alle elbiler. På denne måde, får besøgende et hurtigt overblik på, om elbilen passer til ens behov.   

 

Nissan Leaf
EL Acenta 59 kWh 214HK 5d Aut.

Kontantpris: 136.000 kr.

Vi opsætter og leverer et script til jer, som er klar til at indsætte direkte på jeres hjemmeside. Har i allerede hjemmeside fra Auto IT, indsætter vi den for jer uden beregning

Oprettelse

1250,- kr

Abonnement pr. md

209,- kr

Ved samtidigt køb af widget til beregning af besparelse ved køb af elbil, gives der en rabat på oprettelsen. Se mere her

Interesseret i at høre mere eller vil du bestille?

Uanset om du ønsker at høre mere eller bare komme igang med en af vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Se også vores modul til beregning af besparelse ved skift til elbil

Vi har i Auto IT lavet flere moduler som har til formål at klæde bilkøbere bedre på, så de finder den rigtige bil. Kunder som kigger efter ny bil har stadig mange spørgsmål og betænkeligheder ved at skifte til elbil. Derfor har vi i Auto IT også lavet dette modul, som kan beregne kundens årlige besparelse ved skift til elbil.