Whistleblowerordning

Auto IT

Auto IT’s
Whistleblowerordning

Har du en mistanke om, at der er sket en lovovertrædelse i Auto IT, kan du indberette det gennem vores whistleblowerordning.

 Hos Auto IT A/S prioriterer vi højt, at mistanke om ulovlig eller uetisk adfærd undersøges grundigt.

Vores whistleblowerordning giver dig mulighed for at indberette overtrædelser af EU-retten samt alvorlige overtrædelser af dansk ret.
Whistleblowerordningen dækker også andre alvorlige forhold i henhold til Whistleblowerdirektivet og er tilgængelig for medarbejdere, forretningspartnere, leverandører, kunder og andre med tilknytning til Auto IT A/S.

Alle indberetninger behandles fortroligt, og du bestemmer selv, om du vil forblive anonym eller angive dit navn i indberetningen og stå til rådighed for yderligere oplysninger.

Uanset om du ønsker at oplyse dit navn eller ej, opfordres du til at oprette en sikker mail- eller postkasseløsning i forbindelse med indberetningen, så det er nemmere og mere sikkert at kommunikere med os.

Indberetningssystemet
Når du har skrevet din indberetning i systemet, sendes den direkte til et eksternt advokatfirma, som administrerer Auto IT’s whistleblowerordning. De vurderer sagen og sender den derefter videre til Auto IT’s whistlebloweransvarlige.

I indberetningssystemet kan du finde oplysninger om, hvad der kan indberettes, hvordan du er beskyttet som whistleblower samt hvordan dine personlige data og din indberetning behandles.
Du kan også finde en vejledning om, hvordan du sikrer din anonymitet og opretter en sikker mail- eller postkasseløsning.