Nem vej til flere bedre anmeldelser

Trustpilot-integration opfordrer automatisk dine kunder til at lave en anmeldelse

Boost din Trustpilot-score

Vi kan jo ikke love, at alle dine kunder vil tale pænt om dig på Trustpilot, men undersøgelser og erfaringen viser, at når du selv opfordrer kunderne til at anmelde virksomheden, tikker der langt flere stjerner ind.

Du kan sætte det i system med en Trustpilot-integrationen i AutoDesktop. På den måde får alle dine kunder automatisk tilsendt en invitation til at anmelde din forretning, hver gang et tilbud afsluttes.

Vis anmeldelser på din hjemmeside

Har I en hjemmeside fra Auto IT, kan vi sætte din hjemmeside op, så du kan vise dine besøgende anmeldelser af, hvor tilfredse andre kunder har været med jeres service.

Bemærk her, at Trustpilot kræver særskilt abonnement.

Tilfredse kunder tjener penge til dig

Gode kundeoplevelser er supervigtige af mange grunde. God service kan være med til at fremme loyalitet og indtjening. Erfaringer viser, at det kan koste op til syv gange så meget at få en ny kunde, som at fastholde en eksisterende. 

Nogle undersøgelser viser tilmed, at en tilfreds kunde vil være en langt over dobbelt så stor indtægtskilde end en delvist tilfreds kunde og sammenlignes der med en utilfreds kunde, tjener du 14 gange mere på den tilfredse kunde. 

Netop medier som Trustpilot, hvor kunder anmelder virksomheder, er magtfulde, og skal tages seriøst. Her har forbrugerne ordene i deres magt, og gode som dårlige kundeoplevelser deles med alle. I dag, hvor kunderne købsafklarer online, kan du være forvisset om, at de også tjekker din virksomhed på Trustpilot. Er du klar til det?

Ifølge Trustpilot læser hele 88 procent af forbrugerne anmeldelser for at afgøre kvaliteten af en virksomheds kundeoplevelse. Det er stedet, hvor en ny potentiel kunde første gang læser om din virksomhed.

Derfor er udstilling af anmeldelser en god idé

Mange bruger altså kundeanmeldelser som en guide til deres købsbeslutning. En god score kan altså skubbe i retning af et køb. Hvis du vil skilte med jeres gode service, er brugeranmeldelser derfor en rigtig god idé og det kan betale sig, at tage kontrol selv. Hvis din virksomhed ikke bruger Trustpilot, kan brugerne selv oprette jeres virksomhed og anmelde den, så det gælder om at tage så meget kontrol over dette, som du kan. 

Rent teknisk kan anmeldelser på Trustpilot også føre til mere trafik på din hjemmeside fra søgemaskiner som Google – de vægter nemlig anmeldelser højt.

Nem vej til bedre anmeldelser

Få automatisk flere anmeldelser gennem AutoDesktop – det er godt for din virksomhed.

Med denne integration i AutoDesktop, kan du sende en automatisk opfordring til dine kunder om at anmelde din virksomhed på Trustpilot, efter et bilkøb.

Erfaringer viser at frivillige anmeldelser, altså hvor dine kunder opsøger at skrive en anmeldelse, er stærkt polariserede. Enten er folk meget begejstrede eller det modsatte.

Men variation og mængden af anmeldelser er vigtigt for din troværdighed. Mange kunder tjekker virksomheden ud via anmeldelser, og hvis der kun er yderpunkter, bliver det opfattet som utroværdigt.

Undersøgelser viser også, at jo flere anmeldelser virksomheden får, desto flere 5-stjernede er der iblandt.

Desuden høster du god SEO, hvis mange klikker fra Trustpilot-siden, eller hvis du har et par eksempler på anmeldelserne inde på hjemmesiden.

Automatisk indsamling af anmeldelser
I AutoDesktop er det let at få udsendt invitationer til dine kunder, hvor du opfordres til at skrive en anmeldelser på Trustpilot. Med integrationen sendes der automatisk en opfordring, så snart en slutseddel er faktureret.

Så let er det

For at sætte det i gang, kræver det, at jeres virksomhed er aktiv på Trustpilot, altså at du har et login til deres tjeneste. 

Derefter kan du med integrationen i AutoDesktop installeret sende automatiske opfordringer, lige så snart en slutseddel er faktureret.

Opfordringen sendes til kundens mailadresse. Det er let for kunden at angive tilfredsheden med jeres service direkte fra mailen uden at kunden skal logge ind på Trustpilot.

Når du er logget ind i Trustpilot, kan du under invitationsstatus se, hvem der har fået en invitation inklusive ordrenummeret fra AutoDesktop, så det er let at spore en sag og følge op på en anmeldelse.

 

Det er ikke nødvendigt at tilkøbe noget fra Trustpilot. Med gratispakken er inkluderet 100 invitationer om måneden, så kun i tilfælde i ønsker at udsende flere end dette er det nødvendigt at købe ekstraydelser hos Trustpilot.

Det er nemt for jeres kunder at give en god anmeldelse

En af fordelene ved de udsendte invitationer, er at det er meget nemt at give en anmeldelse. Direkte fra mailen, kan jeres kunder vælge hvilken bedømmelse de vil give, og når de kommer ind på Trustpilot er det ikke nødvendigt at logge ind, da vi allerede har oprettet dem i systemet

 Fordele ved Trustpilot-integration i AutoDesktop

Flere anmeldelser

Få flere gode anmeldelser fra tilfredse kunder. 

Superlet for kunderne

Der udsendes en mail med et link, der ikke kræver login på Trustpilot.

Fuld sporbarhed

Fuld sporbarhed – ordrenummeret følger anmeldelsen.

Pris

 

Du skal blot sende os jeres mailadresse brugt i jeres Trustpilot-dashboard. Derfra opsætter vi integrationen.

Oprettelse pr. afd.

1050,- kr

Abonnement pr. md

 

1 afdeling

209,- kr

2 - 3 afdelinger

315,- kr

flere end 3 afdelinger

525,- kr

TIP
Husk, at ifølge Trustpilot er 95 procent af de kunder, der har haft en dårlig oplevelse med en virksomhed, villige til at give den en chance til, hvis deres problem er blevet håndteret ordentligt – som fx at en dårlig anmeldelse er blevet imødekommet og taget hånd om.

Interesseret i at høre mere eller vil du bestille?

Uanset om du ønsker at høre mere eller bare komme igang med en af vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.