Ny side til side-forretning

27 maj 2024 | Hjemmeside

Da Bilhuset Thybo havde brug for at skilte tydeligere med leasingtilbud krævede det en ny hjemmeside, som Auto IT levererede. Det var rart at blive holdt i hånden, udtaler bilhuset.

I en del år nu har Bilhuset Thybo på Fyn kørt med deres egen hjemmeside i stedet for blot at nøjes med deres importørside hos Ford, de er autoriseret forhandler af.

”Det var for at få en side, der var mere personlig og som vi samtidigt selv kunne styre, hvad der skulle på, i stedet for at skulle forbi et bureau, hver gang, der skulle udgives noget,” husker Katrine Thybo, der sidder med marketing i administrationen.

Erfaringen med Auto IT som leverandør af hjemmesiden kom i spil igen, da Thybo for nyligt ville have en ny hjemmeside til en side-forretning, hvor de samarbejder med Fleasing om at udstille biler til leasing.

En ny hjemmeside dedikeret leasingeventyret blev bestilt.

”Vi har brug for at vise tydeligere, at det ben kan vi også stå på. Kunderne vil gerne lease og er tilbageholdende med at binde sig til køb. Der er meget usikkerhed i markedet lige nu,” mærker Katrine.

Ingen Ferrarier til Fyn

Samarbejdet med Auto IT i forbindelse med at få den nye hjemmeside op at køre, satte Katrine stor pris på.

”Der er mange ting at tænke over, når man skal have en ny hjemmeside op at køre, så her var det dejligt at blive holdt i hånden i den proces,” fortæller Katrine, der også fremhæver fordelen ved, at det er samme system bagved, som de to hjemmesider kører, nemlig WordPress.

”Det gør det noget lettere at arbejde med,” siger hun.

Katrine Thybo er ganske tilfreds med ny leasing-hjemmeside fra Auto IT.

 

Den nye hjemmeside kom fint op at køre – kun er der en enkelt teknisk ting, som irriterer Katrine.

Aftalen med Fleasing går ud på, at deres biler udstilles på den nye hjemmeside, men Katrine ville gerne kunne vælge præcist, hvilke biler, der vises.

”Det giver fint nok mening at udstille Aston Martin og Ferrari til leasing i Nordsjælland, men ikke, når vi som os ligger i en lille by midt på Fyn. De biler behøver vi ikke gøre reklame for,” mener Katrine, som bortset fra den lille hage ellers er glad for den nye hjemmeside.

”Jeg syntes, den er meget overskuelig og ser moderne ud, og prisen svarer til forventningerne,” siger en tilfreds Katrine Thybo.

 

 


Tjek bilhusets nye hjemmeside her