46.000 biler i lommen – Biltorvet lancerer brugervenlig app

14 maj 2024 | Biltorvet.dk

I takt med at den digitale revolution transformerer bilmarkedet har Biltorvet, en af Danmarks største online bilmarkeder, for nyligt lanceret en app, der har til formål bogstaveligt talt at komme i lommen på forbrugerne og gøre det lettere at finde den helt rigtige bil. Det skulle gerne give forhandlerne mere trafik og flere leads.

Nu er det blevet lidt nemmere at være storfamilie, bildrømmer eller klimaaktivist. Biltorvet har udviklet deres egen app med fokus på brugervenlighed.

Lanceringen af appen sker på baggrund af et ønske om at maksimere brugen af Biltorvet til gavn for de mange tusind annoncører. Med stigende forventninger til online-tjenester og en hastigt digitaliseret bilbranche i Danmark, har Auto IT, der står bag Biltorvet, set et behov for at tilbyde en løsning, der passer til en mobil livsstil.

Det betyder bl.a. at med Biltorvets app kan brugerne nu modtage push-notifikationer, når deres ønskebiler kommer på markedet eller når prisen på en favoritbil falder. Dette er især nyttigt for bilsøgende, der ønsker at holde sig opdateret med de nyeste tilbud uden konstant at skulle tjekke hjemmesider.

I lommen hos brugerne
”Nu er vi bogstaveligt talt i lommen på brugerne – vi tror på, at ved at kunne sende notifikationer direkte til brugerne, vil de bruge appen og dermed biltorvet.dk mere end det sker i dag,” udtaler Tim Kongsbach, chef for online i Auto IT.

Men det er ikke gjort med notifikationer alene. Det har krævet en total omskrivning af biltorvet.dk til mobilbrug, hvor den helt store styrke, er den nye intuitive brugerflade og de hurtige genveje. Med ti foruddefinerede søgefiltre kan brugerne nemt navigere gennem det brede udvalg og finde præcis den type bil, de leder efter.

Det er ét-kliks-genveje til fx elbiler, familiebiler med syv sæder, billige biler eller en speciel wow-knap, som viser alle de lækreste biler, altså de dyre af slagsen med mange hestekræfter.

”Vi har fokuseret meget på at gøre søgningen så let og intuitiv som muligt, så brugerne lynhurtigt kan finde deres drømmebil,” fortæller Tim Kongsbach.

Mobile fordele
De mere avancerede bilsøgere, som foretrækker en ultrapræcis søgning, kan vælge mellem over 20 forskellige søgekriterier, alt fra batteristørrelse til anhængervægt. I fritekstfeltet er det kun fantasien, der sætter grænser, så hvis man er på jagt efter en sort bil med V12-motor, så er det bare at skrive det i feltet, og så dukker bilerne frem.

Ikke kun søgningen har lette genveje. Når brugeren har fundet den rette bil, kan man via app’en ringe til forhandleren med et enkelt klik, eller blive guidet til forhandleren direkte fra telefonens navigation. Eller man kan sende en bil hurtigt til en kammerat, igen med ganske få klik. Nemmere bliver det ikke.

En andet smart feature, som er mobilapp’en forundt er muligheden for at se biler i nærheden.

For privatpersoner er appen gratis at bruge, også når det handler om at sælge biler. Det gør den tilgængelig for en bred vifte af brugere. Der er ingen tidsbegrænsning for annoncer, og det er let at sætte sin bil til salg ved blot at indtaste nummerpladen.

Biltorvets app kan hentes her eller ved at skanne QR-koden herunder:

Så hvad får vi med app’en?

 • Mere data
 • En kanal mere, hvor forhandlernes biler er udstillet
 • Flere leads i AutoDesktop
 • Bliver nemmere at komme i kontakt med forhandlerne
 • OG på sigt flere muligheder:
  – Oplysninger om kundens nuværende bil og serviceaftale
  – Booke service (evt. personaliserede tilbud)
  – Bestilling af ny bil + se status (leveret fra fabrik osv.)
  – Tilbuddet på en given bil
  – Slutseddel og digital underskrift

 

ALT DETTE KAN BILTORVETS NYE APP:

 • Lynhurtig søgning med genveje til ti forskellige filtre med de mest populære søgninger
 • Gem favoritannoncer – og få direkte besked, når prisen ændres
 • Lav søgeagenter og få direkte besked, når nye biler, der matcher, kommer til salg
 • Gratis for private at sætte en bil til salg – også overførsel af video
 • Let at lave specifikke søgninger, der matcher bilønsker
 • Fritekstsøgning – søg efter biler, som på Google
 • Kun ét klik for at få kontakt med sælger
 • Find biler i nærheden