Samtlige medlemmer af AutoBranchen Danmark får forsikring gennem AutoDesktop

13 feb 2020 | Auto IT

Alle medlemmer af AutoBranchen Danmark har nu adgang til AutoBranchen Danmark Forsikringer i AutoDesktop. Det betyder at forhandlere, har langt nemmere ved at sælge forsikringerne, da de slipper for dobbelttastning og kan gøre det hele i ét system. Forhandlere, der ikke har AutoDesktop, får en specialversion - gratis!

Styrket samarbejde gør, at AutoBranchen Danmark Forsikringer nu er åbnet for alle medlemmer i bilsalgsprogrammet AutoDesktop. De medlemmer, der endnu ikke har programmet, får en gratis specialversion med forsikringsmodulet.

”Modulet er skruet sammen, så forsikringen er let at tegne for autofolket, der jo ikke er uddannede assurandører, men blot vil reparere biler eller sælge dem. Nu kan de så også tilbyde kunderne den gode forsikring fra AutoBranchen oven i, som de tjener penge på,” siger Adm. Direktør for AutoBranchen Danmark, Gitte Seeberg.

Sikrer ingen bryder loven
Forsikringen vil kun kunne tegnes gennem bilsalgsprogrammet AutoDesktop. Det skyldes både praktiske, men også sikkerhedsmæssige hensyn, hvor det er vigtigt at GDPR-reglerne er overholdt.


Adm. direktør, Gitte Seeberg er glad for, at det er nemmere for medlemmerne at tegne organisationens forsikringer.

”Vi har valgt at integrere AutoBranchen Danmark Forsikringer i AutoDesktop, da vi ved at mange af vores forhandlere bruger det dagligt til salg af biler, digitale køresedler mv. Det er ekstremt vigtigt for os at være til stede, der hvor vores forhandlere er. Ved at gøre indtegningsprocessen digital og automatiseret holder vi omkostningerne nede og prisen på forsikringen billig. Samtidigt sikrer vi os, at der er styr på samtykkerne, så hvis vi får behov for at kontakte en kunde, hvor forsikringen er tegnet af en af vores forhandlere, så overholder vi GDPR-reglerne,” siger Projektleder Nicki Ipsen fra Gjensidige, der står bag AutoBranchens forsikring.

Nemt at tegne forsikringer
For at styre forsikringstegningerne på en nem måde, har AutoBranchen Danmark og Gjensidige valgt bilsalgsprogrammet AutoDesktop, der i forvejen er brancheførende. Her vil forsikringerne på en let måde kunne tegnes, blot ved at udfylde nogle felter og sætte flueben i nogle få valg. Informationerne bliver automatisk sendt til Gjensidige og samtykket indhentes i processen.

Forsikringen er helt tilsigtet holdt så enkelt som muligt, for at lette administrationen, og forhandleren skal bruge mindst muligt tid på det.

Auto IT, der står bag programmet, håber at de nye tiltag kan være en løftestang til mere.

Det bliver nok til mere
”Vi er brancheførende på nyvognsforhandlere, men vil gerne at brugtvognsforhandlere og værksteder også opdager, hvor smart det er at være digital med AutoDesktop. De får en specialudviklet gratis basisversion, som jo kan udvides med det som man finder i de normale versioner som fx digital signatur og bookinger af fx dækskifte og service via hjemmesider. Netop hjemmesider er vi også eksperter i at lave, skræddersyet til bilforhandlere, der snakker sammen med AutoDesktop, og det håber vi naturligvis at mange kan se fornuften i. Priserne er i hvert fald fornuftige,” mener Peter Larsen, der er kommerciel direktør hos Auto IT.


COO, Peter Larsen fra Auto IT, håber aftalen fører mere med sig.

 

Forhandlere, der er medlem af AutoBranchen Danmark, og som ikke har AutoDesktop kan henvende sig til Auto IT for at få den gratis specialversion med forsikringsmodulet.

 

Forsikringsmodulet i AutoDesktop er let at udfylde.