Vi søger en dygtig Senior Udvikler

23 sep 2023 | Auto IT, AutoDesktop

Auto IT er et af de mest betydningsfulde IT-firmaer i den danske autobranche, hvor vi er midt i en rivende udvikling med at digitalisere hele bilbranchen. Vi søger nu en skarp Senior Udvikler, som kan være med til at køre det markedsledende salgsværktøj AutoDesktop sikkert ind i næste generation.

Som Senior Udvikler indgår du i den afdeling, der er ansvarlig for udvikling af software herunder kerneproduktet, det vigtige og markedsførende salgsværktøj AutoDesktop.
AutoDesktop anvendes bl.a. til at håndtere salgsprocesser, logistik og marketing i bilforretninger. Du bliver en del af et SCRUM-team, hvor du sammen med dit team og de øvrige teams designer, udvikler og vedligeholder løsningerne herunder især AutoDesktop.
AutoDesktop er en klient/server-applikation, hvor der løbende forbedres på de eksisterende funktioner og udvikles nye. AutoDesktop har mere end 4.000 brugere og over 100 systemintegrationer til bl.a. bilimportører, forsikringsselskaber, finansieringsselskaber m.m.
I afdelingen, som arbejder med software til bilforretninger herunder AutoDesktop, får du 30 dygtige kolleger, hvoraf 20 af dem er udviklere.

Dit primære fokus vil være på backend, men har du en holdning til og/eller erfaring med frontend, er det en fordel.
Som Senior Udvikler vil du arbejde med flere forskellige spændende teknologier og projekter herunder en ny teknologisk webplatform til AutoDesktop-klienten. Arbejdsopgaverne vil være fordelt mellem nyudvikling, refactoring samt drift og vedligeholdelse af løsningerne.

Som Senior Udvikler vil du være med til at vurdere projekter og opgaver, forholde dig til specifikationer og give estimater samt være en del af både implementeringen, testen, idriftsættelsen og driften. Du vil primært arbejde sammen med produktejerne for AutoDesktop, den tilknyttede Scrummaster samt vores løsningsarkitekter.

Profil:
Du har mindst 5 års relevant erfaring som udvikler med primært fokus på back-end udvikling.
Vi forventer, at du har en klar holdning til softwarekvalitetsattributter og en god forståelse for, hvordan
arkitektur og design hænger sammen med den kontekst, software fungerer i.
Du har en relevant videregående uddannelse inden for IT og erfaring med følgende teknologier, systemer og sprog:

  • Microsoft SQL teknologi
  • C#
  • Entity Framework
  • .Net Core/.Net
  • RestAPI

Derudover er det en fordel, men ikke et must, at du har erfaring med:

  • ASP.NET Web API
  • Winforms
  • Jira
  • Blazor

Som person er du:
Flydende i dansk og har gode engelskkundskaber
Tager et stort ansvar, er proaktiv, følger projekterne til dørs
Videbegærlig, fagligt dygtig og kvalitetsbevidst
Har en god forretningsforståelse, et godt overblik og arbejder struktureret
Er i stand til at arbejde med deadlines og med et forretningsmæssigt sigte på dine opgaver
Du evner at arbejde selvstændigt såvel som i teams

Ansøgning og spørgsmål rettes til TrinityHR, som håndterer rekrutteringsprocessen.

Du bedes uploade dit CV via dette link.

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marlene Servé på 9363 1180 eller ms@trinityhr.dk

 

 

Om Auto IT

Auto IT A/S er en IT-virksomhed, som er tæt integreret med den danske autobranche.
Vi arbejder for at skabe hurtigere og bedre forbindelse mellem bilforhandlere og bilkøbere gennem innovation og tæt interaktion mellem branchens udøvere.
Auto IT A/S er storleverandør af software til autobranchen, bildata og forskellige opslagsværker, samt online marketing, bilannoncering og hjemmesider.
Vi står bag bilportalen biltorvet.dk med ca. 45.000 biler til salg, som er en af Danmarks største markedspladser for biler.
Auto IT A/S udvikler og driver salgs- og kundestyringsværktøjet AutoDesktop, som er blandt bilforhandlernes absolut foretrukne digitale værktøj i dagligdagen.
Derudover står Auto IT A/S bag en lang række vidt udbredte digitale værktøjer til øvrige aktører i og omkring autobranchen.
Auto IT A/S har 75 ansatte og er beliggende i Taastrup få minutters gang fra Høje Taastrup Station.
Mere end 60 procent af de ansatte er udviklere.
Auto IT A/S har en flad organisation og er en virksomhed, der lever af at være innovativ. Auto IT A/S følger ikke bare med udviklingen – her tegner man den. Det giver et kreativt og levende arbejdsmiljø med en vedvarende ”start-up” ånd.

Læs mere om Auto IT og de mange IT-løsninger vi tilbyder autobranchen her på Autoit.dk