Vi søger en konsulent

18 apr 2023 | Auto IT

Vil du være en del af et firma i fuld fremdrift, hvor der hele tiden sker noget nyt? Vi kan tilbyde en spændende stilling som konsulent i autobranchen, hvor du får faglige udfordringer og en stor bredde i arbejdsopgaverne.

Vi kan nu tilbyde en spændende stilling som konsulent i autobranchen, hvor du får faglige udfordringer og en stor bredde i arbejdsopgaverne.

Konsulent med salgserfaring fra Autobranchen
Du har erfaring fra bilbranchen, gerne fra salgsafdelingen og har en god forståelse for processer i bilforretningen og har flair for IT. Kendskab til vores salgssystem AutoDesktop er en fordel.

Du har et stærkt servicegen og trives med daglig kontakt med mange forskellige kunder og kollegaer.

Som person er du udadvendt og har et positivt og robust væsen. Du motiveres af den gode kunderelation. Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og tænker proaktivt.

 

Helt konkret skal du bl.a. tage dig af:
Som konsulent skal du være i tæt kontakt med forhandlere i dit distrikt, som du skal hjælpe og støtte i deres brug af vores forskellige systemer. Der er primært tale om eksisterende kunder, men også nye kunder, hvor vores løsninger kan sælges ind. Vores succes skal måles i den værdi vores systemer giver vores samarbejdspartnere, og det er derfor vigtigt at vi aktivt støtter brugerne i optimering i brugen af vores løsninger.

Du vil få ansvar for dit eget distrikt og på sigt fungere som key-account på udvalgte forhandlere.


Bliv en del af den gode stemning
Du bliver en del af vores eksisterende konsulentteam på fem mand. Der er kort vej til chefen, da vi har en meget flad struktur, og alle kan tale med alle. Kulturen er nede på jorden, tonen er frisk, og vi har det sjovt – også selvom vi har travlt og har gang i mange forskellige projekter.

 

Succes i branchen
AutoIT A/S er autobranchens egen IT-virksomhed med mange aktiver og stor vækst. Vores salgsplatform AutoDesktop er blandt de foretrukne blandt autoforhandlere. Vores mest kendte aktiver er desuden portalen biltorvet.dk og webløsninger til bilforhandlere og importører.

Vi er en virksomhed, der lever af at være innovative. Vi følger ikke bare med udviklingen, men tegner den. Det giver et kreativt og levende arbejdsmiljø, som du bliver en del af. Der er rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

 

Lyder det som noget for dig?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulentleder Morten Vestergaard på telefon 31681290

Send din ansøgning på mail til mv@autoit.dk eller

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Att.: Morten Vestergaard

 

Ansøgninger behandles løbende og stillingen besættes når vi har den rette kandidat til jobbet.

Læs mere om Auto IT her

 

Auto IT søger ny konsulent. Er det dig?