AutoDesktop runder millionen

29 maj 2018 | AutoDesktop

AutoDesktop har rundet noget af en milepæl – der er nu lavet én million tilbud i salgsprogrammet. Det blev fejret med millionkage på Biltorvet A/S, der står bag programmet.

Der er nu kørt en million tilbud igennem salgsstyringsprogrammet AutoDesktop. Milepælen er nået på rekordtid – det allerførste tilbud i AutoDesktop blev registreret i september 2012, og i februar 2017 blev den halve million rundet. I maj, kun lige over et år senere, er det tal fordoblet til en million.

“Tallene afspejler en bred opbakning til branchens eget IT-program. Vi kan se en voldsom stigning, som kan forklares med, at mange flere forhandlere bruger AutoDesktop. Samtidigt kan vi se, at flere funktioner, såsom eksempelvis finansiering, prøvekørsler og tilbud bliver brugt mere af de eksisterende brugere,” understreger adm. direktør Claus Nyboe fra Biltorvet A/S, der står bag programmet AutoDesktop.

AutoDesktop er i en rivende udvikling, hvor autobranchen tydeligvis har forstået fordelene ved at digitalisere bilsalget, forklarer direktøren Bilforhandlerne får styr på salgsprocessen og undgår fejl.

Kun ét program nødvendigt
Programmet har den fordel, at sælgeren kun behøver ét program til alle stadier af salget, om det er at give et tilbud på en bil, udfærdige en slutseddel eller at få en finansiering på plads. Også det meget aktuelle emne, indsamling af samtykker er gjort let. Det kan foregå via den medfølgende eapp, fx i forbindelse med at lave en køreseddel til en prøvekørsel.

AutoDesktop anno 2018 er gaven, som bliver ved med at give. Programmet står lige foran at få et væld af nye funktioner, som vil løfte bilsalget op i nye digitale højder.

I forbindelse med Biltorvets Årsmøde sidste uge blev der indført en aktivitetsliste, som gør, at sælgere og indehaverne kan få et let overblik over alt, hvad der foregår i bilhuset, som fx tilbud, salg og prøvekørsler.

Flow tager over efter salget
Derudover bliver det muligt for sælgere at kunne lave serviceaftaler i forbindelse med et salg direkte i AutoDesktop via et nyt modul.

I meget nær fremtid vil man også kunne underskrive slutsedler med digital signatur. Endelig er Biltorvet klar med et nyt modul kaldet AutoDesktop Flow.

Flow-modulet følger bilen, fra slutsedlen er underskrevet til den er afleveret hos kunden. Systemet kan holde styr på alle faser, indtil vognen er afleveret, det vil sige til den ankommer, køres på værksted for at få monteret udstyr og kommer i klargøring.

 

 

FAKTABOKS:
NU KOMMER DIGITAL SIGNATUR PÅ SLUTSEDLEN

Mange store tiltag kommer i AutoDesktop i 2018. Herunder er et overblik:

  • Serviceaftaler – Lav serviceaftaler direkte i et nyt modul
  • Digitalt Signatur – Kunden kan underskrive slutseddel digitalt uden papirer
  • Flow – Få styr på afleveringsprocessen. Hav overblik og undgå fejl
  • Rapportering – nem adgang til data. Kan eksporteres til eksterne programmer, eller ses via ny
  • Aktivitetstliste, der er en oversigt over CRM-aktiviteter og statistik

 

FAKTABOKS:

AutoDesktop forenkler og automatiserer mange af forhandlernes salgsprocesser og samler alting et sted, så sælgeren slipper for at have flere programmer åbne på én gang. Programmet er blevet et vigtigt værktøj i mange forhandleres hverdag.

IT-løsningen er skalérbar og tilbyder funktioner som CRM-modul, integration til forhandlernes eget bogholderisystemer, bilimportører, finansieringsselskaber og forsikringsselskaber.

Meget aktuelt kan man også samle og holde styr på samtykker via modulet Samtykke.Net – der også muliggør indsamling af samtykker via app fx i forbindelse med en prøvekørsel.

Læs mere om AutoDesktop her.