Dækhotel

Få styr på kundernes hjul

Styr dine kunders hjul

I AutoDesktop kan du få et dækhotel, der på en let og smart måde holder styr på dine kunders sommer- og vinterdæk. Du har det fulde overblik og slipper for at fare forvirret rundt på matriklen for at finde ud af, hvor de står.

Mange forhandlere tilbyder at opbevare sommer- og vinterhjul for kunderne. Det kan hurtigt hobe sig op, og muligheden for, at der sker fejlmontering, eller at ingen kan huske, hvor en bestemt kundes hjul er blevet placeret på dækhylderne kan opstå.

Der er imidlertid ingen grund til at investere i et særskilt program, eller lave håndskrevne notater, når du har AutoDesktop.

Smukt integreret i programmet kan man nemlig få et dækhotel, som holder styr på hjulene. Kundedatabasen har du jo allerede, så det er jo dejligt nemt. Ingen grund til dobbeltindtastninger.

Fordele ved det indbyggede dækhotel i AutoDesktop

Overblik

Mist aldrig et hjulsæt. Gem oplysninger som slidbane, og om der følger hjulbolte med, osv.

 

Let oprettelse

Let oprettelse – kunderne har du allerede i AutoDesktop.

Tilpas systemet

Mange muligheder for at tilpasse systemet til jeres butik. 

Tilpas opsætning
efter behov

I programmet er det let at oprette jeres eget hyldesystem og navngive hylderne og definere hvor mange hjul, der er plads til, på hver hylde. Det er også let at oprette flere placeringer, hvis I fx bruger både en lagerhal, en container og et skur, eller måske et hjørne af værkstedet til opbevaring.

I dækmodulet er det også muligt at indtaste slidbane, dimensioner, dæktype, fælgtype og om der er opbevaret hjulkapsler og hjulbolte sammen med hjulene. Du kan også gemme oplysninger om kundens reservehjul.

Med købet af dækhotelmodulet medfølger en labelprinter, så oplysningerne kan printes og klistres på hvert hjul.

Når kunden er oprettet eller slået op i programmet, indtaster man blot data på hjulene, samt hvor de skal placeres på dækhylderne. Oplysningerne opbevares på kunden.

 

 

Sådan kommer du i gang

Det koster kun 345 kroner pr. måned og labelprinteren følger gratis med.

Du skal blot kontakte vores support, så kan de hjælpe dig i gang. 

Interesseret i at høre mere eller vil du bestille?

Uanset om du ønsker at høre mere eller bare komme igang med en af vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.