Det har aldrig været hurtigere at lave en prøvekørsel

26 jun 2019 | AutoDesktop

Gratis app fra Auto IT letter livet gevaldigt for utålmodige bilsælgere med tykke fingre. App’en gør det muligt at tage billeder af kørekortet med mobilen og få hentet oplysninger om kunder automatisk.

Nørre Farimagsgade 68, ST. MF, lejlighed 2, 1364 København K tager nu kun et splitsekund at fyre ind på en prøvekørsel. Adresser som disse hentes nemlig helt automatisk ved at tage et billede af kundens kørekort.

Det sker via app fra Auto IT, der følger gratis med bilsalgsprogrammet AutoDesktop. Det er da også Auto IT’s egen udviklingsafdeling, som står bag udviklingen.

”Det er ikke en hyldevare og har kostet meget sved og lidt tårer at udvikle, da kørekort i Danmark er ret forskellige. Det er jo alt fra store papkort til skinnende plastikkort. Desuden er det jo lavet, så de selvfølgelig ikke kan forfalskes eller kopieres. Men AutoDesktop-appen kan læse alle typer af danske kørekort. Man skal kun huske at undgå genskin,” lover Rasmus Raakjær Vind, der er app-udvikler.

Prøvekørsel på 21 sekunder
Fra kundens kørekort hentes også kørekortnummer, cpr.-nummer og altså adressen. Informationerne overføres til prøvekørselsdokumentet, og samtidigt oprettes kunden også i AutoDesktop, hvis ikke han eller hun allerede er oprettet i systemet.

”Den nye feature, som er tilgængelig i den seneste opdatering af app’en gør det så let at få registreret prøvekørsler, at man undgår, at sælgere kommer til at sende folk afsted uden at registrere dem ordentligt, fordi det er besværligt. Nu kan prøvekørsler laves på sekunder, ” gør udvikleren opmærksom på.

Rekorden er lige nu 21,6 sekunder for at få en prøvekørsel ordnet på en eksisterende kunde. Det kan du se i videoen herunder.

Det endda helt uden papirer, da kunden kan få bekræftelse og køredokumenter via et sms-link. Samtidigt er det smart, at app’en automatisk henter alle oplysninger, hvis kunden allerede er i systemet. Samtidigt tjekkes det om adressen på kunden stemmer overens med den, som bilhandleren har registreret.

”Vi har længe kunnet skanne sygesikringsbevis, men med kørekortskan er det overflødigt. Som branchens IT-selskab ligger det os meget på sinde, at kunne levere de smarteste løsninger, som forretningerne har brug for. Lige nu er der ingen app på markedet, som matcher det, vi tilbyder,” minder Rasmus Raakjær Vind med slet skjult stolthed om.

Den opdaterede app er tilgængelig nu.

Faktaboks:
Nyt i AutoDesktop App

Kørekortskan kan automatisk hente adresse, kørekortnummer og cprnummer og udfylde dokumenter. Samtidig overføres oplysninger til kundedatabasen i AutoDesktop. Hvis kunden eksisterer i forvejen, hentes kunden frem. Det gør, at man slipper for at have de samme kunder oprettet flere gange.

Det eneste sælger selv skal indtaste på en helt ny kunde, er telefonnummer og mailadresse.

Nyeste version hedder:
Android Version 2.7.3
iOS Version 2.7.3