Ny app gør video på annoncer let

26 nov 2018 | AutoDesktop

Opgradering af AutoDesktops app gør det nu muligt at overføre salgsvideoer af bilerne direkte til salgsannoncer på fx biltorvet.dk.

Der er blevet udgivet en ny version af både Android- og iOS-appen til bilsalgs-programmet AutoDesktop. Den store nyhed er, at bilsælgere nu kan overføre videoer til AutoDesktops annoncemodul via app’en.

Det betyder i praksis, at bilsælgeren kan optage en præsentationsvideo af salgsbilen på sin mobil, og med det samme få den vist på salgsannoncen på fx bilportaler som biltorvet.dk via appen, mens han står ved bilen.

Stor efterspørgsel
Det er noget, vi har haft stor efterspørgsel på, og derfor er vi meget glade for at kunne fortælle, at det nu er muligt, siger Anders Pedersen, IT-/Udviklingschef (CTO) hos Biltorvet A/S, som står bag AutoDesktop.

Udover videodelen har fokus været på at optimere billedoverførsel. Det betyder at overførsel af billeder sker hurtigere og mere stabilt, samt i den rækkefølge man vælger billederne i.

Biltorvet har lavet en video, hvor systemudvikler Rasmus Vind, der har programmet app’en, viser, hvordan video-overførslen fungerer. Det er nemlig lidt anderledes end ved billedoverførsel.

Se i videoen her til højre på siden, hvor let det er, eller klik her.

 

Tjek om du har den nyeste version af AutoDesktop-app’en.
De nye versioner hedder:

Android Version 2.6.1
iOS Version 2.6.2

Hent app’en her eller læs mere

 

Se her video af, hvor let det er at overføre en salgsvideo til biltorvet.dk med den nye app.