Biltorvet med i Årets Brugtbil 2017

28 feb 2017 | Biltorvet.dk

For første gang er Biltorvet A/S med til kåringen Årets Brugtbil, sammen med 16 andre jurymedlemmer.

I år er det modeller fra Ford, Nissan, Renault, Skoda og Toyota, der kæmper om titlen. Bilerne skal være årgang 2010-2014.

Kravet til vinderen er, at den skiller sig positivt ud på en række områder. Den skal være skruet godt sammen, ikke have nogle skavanker, der giver store uforudsete omkostninger og have fornuftige driftsomkostninger.

Meget spændende
”Det er rigtigt spændende, at være med til at kåre Årets Brugtbil. Det er da også helt naturligt at Biltorvet A/S er repræsenteret i juryen og er med til at kåre et godt brugtbilskøb. Vi har en tæt kontakt til forhandlerne og driver en af danmarks største brugtbilsportaler, biltorvet.dk,” fortæller journalist Bernt Kastberg, der er repræsenteret i juryen for Biltorvet A/S.

Biljournalister fra en bred vifte af medier som Jyske Fynske Medier, Ekstra Bladet og Bilmagasinet samt eksperter fra FDM og Applus Bilsyn gennemgår finalebilerne grundigt, analyserer totaløkonomien bag dem, og trækker på data på bilerne fra såvel indland som udlandet, før de afgiver deres votering.

”Jeg vil naturligvis lægge vægt på statistikker omkring driftsomkostningerne, men også erfaringerne fra vores korps af eksperter og biløkonomer vægter. Derudover skal vi jo testkøre bilerne og have dem på liften, og det kan jo rykke lidt på, hvilken bil, der i sidste ende kører med prisen,” mener Bernt Kastberg, der også har en fortid på et autoværksted.

Kåringen Årets Brugtbil 2017 afsløres den 29. marts.