Biltorvet melder totalt udsolgt i kapitaludvidelse

16 mar 2017 | Biltorvet.dk

Der blev sat et stort udsolgt-skilt på Biltorvets aktieemission, som blev afsluttet i sidste uge. Biltorvet A/S havde sat aktier til salg for fem mio. kr. og knap 100 forhandlere købte dem alle sammen og lidt til. Dermed er det samlede antal kapitalandele i Biltorvet A/S nu oppe på de 20.000, som var det oprindelige mål, da selskabet blev etableret.

Bestyrelsen i Biltorvet A/S er meget taknemmelige for fuldtegningen.

”Det var det, vi havde drømt om og håbet på. Bestyrelsen er meget stolte over den brede opbakning, vi har fået fra de mange forhandlere, som investerede i os,” udtaler en begejstret og optimistisk bestyrelsesformand, Jacob Glad, med en begejstring, der lever op til efternavnet. Men han er også ydmyg:

Tillidserklæring
”Det er en tillidserklæring, og den skal vi nu fremadrettet leve op til. Vi har fået det, jeg vil kalde ærespenge, som vi vil bruge på at styrke forretningen. Vi har styrket likviditeten til at gøre produkterne endnu bedre,” forsikrer han.

Bestyrelsesformanden fremhæver samtidigt sammenholdet i ejerstrukturen.

”Det er helt unikt, at vi kan samle både forhandlere, importører og leverandører i en fælles interesse. Nemlig at levere dynamiske IT-systemer til autobranchen,” siger han.

Også direktøren for Biltorvet A/S er glad for den store interesse for at købe aktier i selskabet.

”Det har været et koncentreret og spændende forløb her i februar, for det er jo også en test af, om forretningsmodellen holder, og om vi har gjort det godt nok. Og det er der noget, der tyder på,” istemmer direktør Claus Nyboe, der nu kan se frem til at have fem millioner kroner ekstra polstring i Biltorvet A/S.

”Dem vil vi bruge på at styrke kerneforretningen, konsolidere selskabet og få de vigtige projekter, som vi er i gang med at udvikle, hurtigere færdige,” siger Claus Nyboe.

Nok at lave
Konkret betyder det yderligere ansættelse af især IT-udviklere. For der er nok at tage fat i.

Bilsalgsportalen biltorvet.dk er midt i den største relancering siden etableringen for 16 år siden med et helt nyt, strømlinet og brugervenligt og især mobilvenligt design, mens teknikken bag er blevet langt hurtigere.

Salgs- og CRM-programmet AutoDesktop bliver til stadighed forbedret med mange ekstra features, og der tilføjes flere automatiske integrationer med f.eks. forsikrings- og finansieringsselskaber. En ny

AutoDesktop-app til bilsælgerne, som er yderst hurtig og effektiv, er også kommet til, og her kommer der løbende forbedringer til.

Dertil kommer en stribe projekter i udviklingsafdelingen, der skal sikre, at bilforhandlerne er klar til den nye forordning fra EU om håndtering af persondata. Et af dem hedder Samtykke.net, der er en løsning til håndtering af samtykker på tværs af IT-systemer, som flere andre store IT-leverandører allerede har valgt at benytte sig af.

Biltorvet A/S laver også forhandlerwebsider, og her er der netop lanceret et automatisk bookingsystem til servicebestillinger, og så er der i øvrigt i den grad produktmæssig fokus på det stærkt stigende marked for e-handel med biler.

Retningen for Biltorvet A/S kan man få i detaljer, sammen med en række andre spændende indlæg, på Biltorvets store årsdag den 30. maj. Den afholdes for bilforhandlere, men andre aktører i branchen er også velkomne. Tilmelding er obligatorisk, og mere information udsendes, når tiden nærmer sig.

 

Faktaboks:

  • Biltorvet A/S står bag biltorvet.dk, som er blandt de absolut største handelspladser i Danmark særligt for nyere brugte biler.
  • IT-programmet AutoDesktop, en skalérbar IT-løsning for bilforhandlere inklusive CRM-modul og integration til DMS, bilimportører, finansieringsselskaber og forsikringsselskaber er efterhånden blevet markedsledende på sit felt og bliver løbende udvidet med flere løsninger, der effektiviserer arbejdsgangene i bilforretninger.
  • Biltorvet laver også websider for bilforretninger, hvor det seneste produkt er et automatisk bookingsystem, hvor kunder kan booke tid til service med integration til værkstedskalenderen direkte fra forhandlerens hjemmeside.
  • På blot fire år har Biltorvet A/S opnået en betydelig position på det danske marked på B2B-løsninger til bilforhandlere, og er i dag den foretrukne leverandør af IT til salgsafdelingen i mange bilhuse.