Nye rabatter på biltorvet.dk

16 nov 2017 | Biltorvet.dk

I lyset af, at bilforhandlerne har haft det svært siden sommeren, bliver det billigere at annoncere på biltorvet.dk. Ny rabatstruktur og en mulighed for at få ekstra synlighed på annoncerne skal booste salget.

Det er ingen hemmelighed at snakken om registreringsafgiften bremsede bilsalget. Siden er det ikke rigtigt kommet i det høje gear igen. Derfor indfører Biltorvet.dk en række tiltag, som kan fremme bilsalget.

Først og fremmest kommer der en økonomisk håndsrækning i form af nye rabatter. Det er en såkaldt omsætningsrabat, så jo flere biler og penge bilforhandleren bruger på annoncering på biltorvet.dk, des større rabat får man.

”Når vi indfører denne rabatstruktur, så er det i erkendelse af at bilforhandlerne har haft det svært siden man begyndte at tale om registreringsafgiften. Salget er ikke rigtigt kommet i gang igen. Det er derfor ikke tiden til prisstigninger, men det modsatte – vi skal hjælpe bilsalget i gang og det gør vi med denne tre-trinsraket, hvor vi både indfører rabatter og flere muligheder for at booste salget,” fastslår direktør Claus Nyboe fra Biltorvet A/S.

Få ekstra synlighed
En metode til at booste salget bliver en ny mulighed for at præsentere salgsbilerne, så de får mere synlighed – nemlig via Plus-annoncer. En Plus-annonce er fremhævet i forhold til de andre bilannoncer på biltorvet.dk og der er et firmalogo på. Det gør, at bilkøberne lettere får øje på annoncen i listevisningen.

Foruden fremhævning i listevisningen, er biltorvet.dk designet, så der i toppen af forsiden altid vises tre bilannoncer, foruden den seneste bilanmeldelse og nyhed. De tre bilannoncer i toppen vil fremover kun bestå af Plus-annoncer.

Mere trafik til forhandlere
Alle biler, der annonceres på biltorvet.dk, har mulighed for at blive vist som bannere på andre websider, hvis bilen passer til den bestemte brugers adfærd. Dette kan f.eks. være, hvis en bruger har søgt på en Opel Corsa inde på biltorvet.dk, så vil brugeren efterfølgende se bannere med Opel Corsa’er fra biltorvet.dk, når han eller hun besøger andre hjemmesider. Det kaldes i fagsproget for retargeting.

Klikkes der på banneret, føres brugeren direkte til bilannoncen på forhandlerens egen webside.

Det er en service, som normalt er svær at købe sig til for forhandlerne. Nok kan man købe det, men det kræver en del trafik til forhandlerens egen webside, da det kun er personer, som har besøgt siden, man kan følge efter.

”Vi har mange brugere, kan finde dem, og få dem til en lav pris – derfor giver servicen mere for pengene den vej rundt,” siger Claus Nyboe, direktør for Biltorvet A/S

Også rabat på webside
Den sidste gren på juletræet fra Biltorvet A/S, er, at omsætningsrabatten ikke kun gælder annoncering på biltorvet.dk. Ønsker forhandleren at Biltorvet laver en ny hjemmeside eller opdaterer den gamle, tæller det med i omsætningen. Så er man i øvrigt også sikret at ens hjemmeside understøtter teknikken med retargeting.

”Vi håber, at denne julepakke kan være med til at sætte godt gang i hjulene igen,” slutter Claus Nyboe.

Kontakt en konsulent fra Biltorvet A/S for at høre mere om rabatterne.

Nordjylland: Morten Vestergaard, MV@biltorvet.dk, 31 68 12 90
Sydjylland og Fyn: Jens Rytter, JR@biltorvet.dk, 20 57 36 44
Midtjylland: André Aarestrup, AA@biltorvet.dk, 29 33 05 91
Sjælland: Jaokb Krogsgaard, JK@biltorvet.dk, 31 34 95 31

 

Priser på biltorvet.dk pr. 1.1.2018:

Abonnement pr. måned: 99 kr.

 • Standardannoncer: 1,25 kroner pr. bil pr. dag
  Plus-annoncer: 1,75 kroner pr. bil pr. dag
  Bannerannoncer med retargeting: 1,75 kroner pr. bil pr. dag
  Pakke med Plus- og bannerannoncer: 2,00 kroner pr. bil pr. dag

Læs mere om annoncering og bannerannoncer her.

 

Omsætningsrabat pr. måned på biltorvet.dk:

 • 5% fra 4000-8000 kroner
  15% fra 8000-12.000 kroner
  25% fra 12.000-16.000 kroner
  35% fra 16.000 kroner og opefter