Salgskonsulent til Biltorvet

9 mar 2018 | Biltorvet.dk

Succes i branchen Biltorvet A/S er autobranchens egen IT-virksomhed med mange aktiver og stor vækst. Vores salgs- og kundestyringsværktøj AutoDesktop er blandt de foretrukne blandt autoforhandlere. Vores mest kendte aktiv er bilportalen biltorvet.dk, hvor ca. 41.000 biler er til salg, hvilket gør den til en af Danmarks største og mest velbesøgte.

Som salgskonsulent bliver din primære opgave opsøgende salg af Biltorvets forskellige produkter. Dit distrikt vil primært være Storkøbenhavn og Sjælland og din base vil være vores hovedkontor i Tåstrup.

 

Helt konkret skal du bl.a. tage dig af:

Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder. Dine kunder vil bestå at både store og små bilforhandlere. Du vil blive et vigtigt bindeled mellem markedet og hovedkontoret i Tåstrup. Du vil få mulighed for at påvirke udviklingen af vore produkter, så de altid afspejler efterspørgslen i markedet.

De primære produkter du skal sælge vil være:

– Biltorvet.dk annoncering

– Hjemmesider

– AutoDesktop

 

Bliv en del af den gode stemning

Du bliver en del af vores eksisterende salgsteam på fire mand. Der er kort vej til chefen, da vi har en meget flad struktur, og alle kan tale med alle. Kulturen er nede på jorden, tonen er frisk, og vi har det sjovt – også selvom vi har travlt og har gang i mange forskellige projekter.

Vi er en virksomhed, der lever af at være innovative. Vi følger ikke bare med udviklingen, men tegner den. Det giver et kreativt og levende arbejdsmiljø, som du bliver en del af. Der er rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

 

Salgskonsulent med erfaring fra Autobranchen

Du har salgserfaring fra bilbranchen, og har en god forståelse for web og IT og har mod på at lære bl.a. programpakken AutoDesktop at kende.

Du har et stærkt servicegen og trives med daglig kontakt med mange forskellige kunder og kollegaer.

Som person er du udadvendt og har et positivt og robust væsen. Du motiveres af salget og den gode kunderelation. Du kan arbejde selvstændigt og tænker proaktivt.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning til aa@biltorvet.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt vores salgschef André Aarestrup på telefon 29 33 05 91

Læs mere om AutoDesktop og Biltorvet.