Fabriksnye biler på biltorvet

Få dit lager ud at leve

Få vist fabriksnye biler på biltorvet.dk

 

Gør det muligt for besøgende at se og søge blandt jeres fabriksnye biler på biltorvet.dk. Vi gør det som en service til dem, som drømmer om en fabriksny bil, men ikke gider hverken ventetid eller bøvl. Fordelen for dig, er at du får dine lagerbiler ud at leve og får endnu en digital kilde til et bilsalg

Univers dedikeret til fabriksnye biler
Det giver dine bilsøgende kunder et hurtigt og beslutningsdygtigt overblik på tværs af bilmærker og muligheden for at springe den irriterende leveringstid over, når de har fundet din drømmebil.

De fabriksnye biler bliver vist på samme måde som alle andre biler på biltorvet.dk, dvs de tilbydes en automatisk udregnet finansiering, samt en mulighed for at angive en evt. byttebil, som de kan få beregnet et prisinterval på.

 

Fordele ved fabriksnye biler på biltorvet.dk

Universet for nye biler har sit eget store banner på forsiden af biltorvet.dk, hvor besøgende enten kan klikke sig videre til de nye biler, eller læse guides om at købe nye biler, for at skabe tryghed i bilkøbet.

Øget fokus

Fokus på jeres lagerbiler, hvilket styrker omsætningshastigheden og likviditeten

 

l

Overblik for kunder

På biltorvet.dk får besøgende lynhurtigt overblikket med en minimal indsats

Funktioner du kender

Detaljevisningen viser de vanlige finansierings- og bytteprisfunktioner.

Få lageret til at leve

Det betyder også at kunderne kan sortere og fremsøge de nye biler på samme smarte måder som alle de andre biler på biltorvet.dk.

Fordelen for dig som forhandler, er at du får dine fabriksnye lagerbiler ud at leve, så de kan generere noget salg og trafik til jeres bilhus.

Det eneste du skal gøre, er at oprette bilen i AutoDesktop og sætte flueben i feltet fabriksny bil. Har du integration fra Dracar eller Autovision, ligger de allerede i nybilslisten og du skal blot sætte dem til salg.

Prisen for at annoncere en fabriksny bil, er den samme som enhver anden bil i jeres abonnement.