Kør dig til en gratis hjemmeside

24 apr 2019 | Hjemmeside

Find din indre racerkører frem og vind en hjemmeside fra Biltorvet på Vores Autobranche i Gram. Præmien har en værdi af 10.000 kroner.

Kom og mød Biltorvets eksperter og vind en gratis hjemmeside til en værdi af 10.000 kroner på messen Vores Autobranche i Gram, Sønderjylland. Her stiller vi en PlayStation op med bilspillet Gran Turismo, og den mand eller kvinde som tikker den hurtigste tid ind, når messen er ovre, vinder.

Ud over det underholdende indslag viser vi også præmien, nemlig den smarte hjemmesideløsning, vi kalder CarLite.

CarLite er en hjemmeside dedikeret til autobranchen og kan bruges af bilforhandlere, værksteder og andre i faget.

CarLite-hjemmesiden leveres komplet og klar til brug. Hjemmesiden har et flot design, som præsenterer din butik professionelt. Du kan vælge mellem flere designs.

Smarte løsninger
Hjemmesiden har smarte løsninger indbygget, som visning af salgsbiler, kontaktformularer, så det er let for dine kunder at få fat i dig, og en gratis byttebilsfunktion, hvis du samtidigt annoncerer biler på biltorvet.dk.

Der er naturligvis integration til salgsprogrammet AutoDesktop, så det er let at lægge salgsbiler op. Det sker automatisk inde fra programmet, så du slipper for dobbeltindtastninger.

Derudover har vi puttet al vores know-how i det, så din side er fra start søgemaskineoptimeret. Det betyder, at det er lettere for Google at finde dig, når folk søger efter biler den vej rundt.

Du kan også få alle dine salgsbiler automatisk vist på Facebook som reklamer – det koster dog ekstra.

På standen vil vi præsentere vores hjemmeside-løsning og vise helt konkret, hvor let du selv kan ændre indhold som fx tekst og billeder, så din hjemmeside altid er opdateret.

Kom glad og mød os på stand nr. 35.

 

Information:
Vores Autobranche
Adresse:
Gram Slot
Slotsvej 54, 6510 Gram

Fra 7. til 8. maj.

Læs mere om programmet her

Læs mere om CarLite her

Læs mere om Biltorvet her