Meget bedre end vi troede – sådan øgede bilhus salget

13 maj 2020 | Hjemmeside

Hos Autohuset Vestergaard har de haft det gratis byttebils-modul fra Auto IT koblet på hjemmesiden i en måneds tid, og det er gået over al forventning.

En af de største bekymringer for bilkunderne er, ud over prisen på den nye bil, hvad de kan få for den gamle. Den bekymring fjernes med den automatiske brugtpris-beregner fra Auto IT, som både er gratis og giver mersalg. Funktionen installeres på din hjemmeside, og kan give besøgende en brugtpris på deres bil helt automatisk. For at få prisen oplyst, skal kunden oplyse kontaktinfo, der sendes til bilhuset.

Hos Autohuset Vestergaard har de haft modulet på hjemmesiden i en måneds tid.

”Modulet har fungeret rigtig fint for os og det har resulteret i en forøgelse af mængden af leads i den periode, vi har haft det live på vores hjemmeside,” oplyser Jesper Søgård, Kommunikations- og marketingchef, der peger på, at selv om brugtbilsmarkedet lige nu er påvirket af Coronavirussen, så kan modulet stadig bruges, da man blot kan regulere priserne, så det passer med det nuværende brugtmarked.

Masser af leads og salg
I de første fire uger steg antallet af såkaldte leads fra Autohuset Vestergaards hjemmeside betragteligt, og mange af de leads, der kom fra byttebils-modulet, endte rent faktisk ud i et tilbud på en ny bil. Af de tilbud blev en del til et salg af en ny bil. Forventningerne var da også, at bilhuset kom i kontakt med flere mennesker, så sælgerne kunne tage en dialog med kunden omkring deres behov, men funktionen overraskede.

”Vi har fået rigtigt fine konverteringsrater, og jeg vil sige, at det overgår de forventninger vi havde til det, inden vi gik ind i det,” understreger Jesper Søgård.

Leadsene ryger automatisk fra hjemmesiden til salgsprogrammet AutoDesktop, hvor de behandles som alle andre leads, sælgerne får. Det vil sige, at samtlige leads kontaktes ved at sælgeren ringer op – og hvis der ikke er svar, bliver der sendt en mail afsted.

For bilhuse der allerede annoncerer på biltorvet.dk, er det kvit og frit at få modulet installeret på hjemmesiden. Altså som i helt gratis.

”Det klager vi ikke over. Samarbejdet med Auto IT har været fint, og jeg har ingen forbedringsforslag vedrørende implementering. Det gik rimeligt smertefrit,” siger kommunikationschefen.

 

Læs mere om byttepris-funktionen og prøv den her

 

Faktaboks


Auto IT’s byttebils-funktion kan installeres på alle typer af hjemmesider og fungerer både på PC og telefon. Den er gratis at tilkoble, hvis man annoncerer på biltorvet.dk. Undersøgelser viser, at byttebils-funktionen giver brandvarme leads til forhandlere, der har den installeret – så varme, at konverteringsraten for de forhandlere, som har størst succes med modulet, ligger på over 10 procent.

 

Læs om flere succeser med byttepris-funktionen her

Bestil bytteprisfunktionen her (gratis, hvis du annoncerer på biltorvet.dk)