Over 300 tilmeldte til gratis ventekurser – sidste chance nu

17 apr 2020 | Tips og Tricks

Auto IT’s gratis online-kurser er en bragende succes. Forbløffende mange har valgt at dygtiggøre sig, mens bilsalget ånder tungt. Lige fra direktører til elever og hele afdelinger deltager. Men tilmeldingen lukker i dag - så skynd dig.

Jan Kronborg er salgsdirektør hos Pedersen & Nielsen, og han er en af over 300, som har meldt sig til et af fem gratis onlinekurser, Auto IT står bag. Han har tilmeldt sig et udvidet kursus i salgsprogrammet AutoDesktop, og det er ikke kun for at holde sig selv skarp.

”Alle vores 21 hjemsendte medarbejdere er meldt til kurser i AutoDesktop, og jeg deltager også, så vi bagefter kan sparre omkring det, vi lærte,” forklarer han og uddyber.

Jan Kronborg er salgsdirektør hos Pedersen & Nielsen

 

”Vi har et par nye medarbejdere, som skal lære programmet at kende, og alle andre har godt af at blive frisket op – det sker jo meget med AutoDesktop med nye funktioner og muligheder, og på denne måde sikrer vi os, at alle får udnytter programmet bedst muligt,” forklarer han.

Satser på at blive klogere
Ud over basis- og det udvidede modul i AutoDesktop, underviser Auto IT også i online markedsføring via søgemaskineoptimering, Facebook og Google samt tips og tricks til optimering af hjemmesider, der styres fra såkaldte CMS-systemer som WordPress og Umbraco.

Mathias Pedersen er nystartet salgselev pr. 1. april og har som eneste mand hos Auto Lindvang meldt sig til. Til gengæld er det til samtlige fem moduler.

”Der var jo ikke helt så meget at lave for mig, så jeg tænkte det var en fin måde at starte på, og det vil være en god indføring for mig,” forklarer han. Han kommer med en baggrund som HHX-student i marketing og kommunikation, samt Automatikmontør fra Sønderborg.


Mathias Pedersen, salgselev hos Auto Lindvang har meldt sig til alle fem kurser.

”Jeg håber, at jeg kan bidrage med en lille smule til de andre i firmaet. Det satser de andre hvert fald på,” griner han.

Fint initiativ
Lasse Borg, der er indkøbs- og salgsansvarlig hos LC Biler i Ølstykke har meldt sig til samtlige kurser. Og det endda, selv om butikken hverken kører AutoDesktop eller har en hjemmeside fra Auto IT.

”Jeg syntes, det er et rigtigt fint initiativ og nu var det både gratis og online, hvor det sidste betød mest, for så kan vi også håndtere kunder imens, derfor meldte jeg mig til,” klukker han og udelukker ikke et systemskifte.

”Vi lavede vores hjemmeside sådan lidt under pres, fordi vi var i gang med at bygge til, men jeg tænker, vi er nok nødt til at gøre mere ud af det. Vi er nok ikke helt så skarpe, som vi burde være og trænger til inspiration,” siger han.

Lasse Borg, er indkøbs- og salgsansvarlig hos LC Biler er glad for at kurset foregår online, så han stadig kan betjene kunder i butikken.

 

Om d’herrer får noget ud af kurserne vender vi tilbage til, men hos Auto IT er man foreløbigt ret beærede over den store tilslutning.

”Vi er glade for at der er så mange, der har valgt at benytte vores tilbud om at bruge ventetiden konstruktivt. Der er tydeligvis en interesse i at holde formen, så alle er klar, når vi kommer ud på den anden side. Nu er det så op til os at levere nogle vitaminer, så alle bliver lidt skarpere til bilsalg online,” siger Peter Larsen, chef for forretningsdrift hos Auto IT.

Læs mere om de fem gratis kurser og meld dig til her.

Sidste frist er i dag klokken 10.00.