Auto IT skifter ud i bestyrelsen – førende brugtvognsforhandler får sæde

4 maj 2023 | Auto IT

Der var generalforsamling i Auto IT 2. maj, med efterfølgende konstituering af ny bestyrelse - trimmet fra otte til seks medlemmer. Fire er røget ud siden sidste generalforsamling, to nye er kommet ind.

Fire medlemmer har takket af i bestyrelsen hos Auto IT, og to nye er kommet til siden sidste års generalforsamling. Allerede i januar takkede Hans-Jørgen Jørgensen af efter mange års tro tjeneste. Han blev erstattet af Bo Rosendahl, det andet medlem udenfor aktionærkredsen, men til gengæld med stor IT-erfaring, bl.a. fra Keyloop.

Til årets generalforsamling aftrådte Morten Olsen fra Fyns Bilsalg, Jacob Johannesen fra Era Biler A/S og Henrik Bollerslev fra Lindholm Biler. Alle fik en varm tak for mange års tjeneste. En strategi om kun at have seks medlemmer i bestyrelsen, gør at de afløses af kun én ny.

Idébank
Det nye bestyrelsesmedlem er Mikkel Madsen, der er Chief Communication Officer for Kvalitetsbiler i Tørring, en af landets største brugtbilsforretninger.

”Kvalitetsbiler har den størrelse, at vi bliver nødt til at være first mover på digitaliseringen, og her oplever vi en stor mangel på gode systemer til brugtbilsbranchen. Både til projektstyring, abonnementsløsninger osv. Jeg vil søge, at vi arbejder på at forenkle systemerne, for vi arbejder samtidigt med utroligt mange forskellige systemer, der ikke snakker sammen. Jeg har et stort netværk også internationalt, og ser at især i England er de langt foran os, så min rolle i bestyrelsen bliver at være idébank, og få Auto IT til at udvikle de systemer, som brugtbilsbranchen har brug for,” siger det nykårede bestyrelsesmedlem, Mikkel Madsen.

På den ordinære generalforsamling var formand Jacob Glad også på valg og modtog genvalg. Bestyrelsen i Auto IT består således nu af de seks medlemmer: Formand Jacob Glad, Bilcenteret Peer Glad A/S i Kalundborg, næstformand Jesper Brix, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, Gitte Seeberg, AutoBranchen Danmark, Mikkel Madsen, Kvalitetsbiler.dk og de to professionelle bestyrelsesmedlemmer, Allan Henneberg og Bo Rosendahl.

 

Generalforsamlingen foregik online. I lokalet er fra venstre direktør Claus Nyboe, bestyrelsesformand Jacob Glad, dirigent Gitte Seeberg, og kommerciel direktør, Peter Larsen.