Top IT-leder til bestyrelsen i Auto IT

3 jan 2023 | Auto IT

Auto IT skifter ud i bestyrelsen. Mangeårigt medlem fra Als Motor, Hans-Jørgen Jørgensen siger farvel, og ind kommer tung IT-profil med international erfaring - hvilket ingenlunde er en tilfældighed.

Auto IT styrker sin bestyrelse med endnu en erfaren IT-leder i bestræbelserne på at levere bedre digitale løsninger til autobranchen. Det er Bo Skouby Rosendahl, der ved årsskiftet er indtrådt i bestyrelsen. Bo Rosendahl har mange års erfaring med at levere IT til autobranchen bl.a. fra sin tid hos CDK/Keyloop, hvor han i de sidste seks år frem til 2021 bestred stillingen som general manager med ansvar for de skandinaviske og tysktalende lande. Bo Rosendahl har også en fortid som direktør hos IT-firmaerne Norriq, Systemtech samt Bygteq IT. Han har desuden stor erfaring som bestyrelsesmedlem, hvor han pt har to bestyrelsesposter foruden den nye i Auto IT.

Bo Rosendahl er uddannet HD og revisor og har desuden en række leder- og bestyrelsesuddannelser bag sig. Han driver i dag sit eget rådgivningsfirma, Growvalue, der hjælper virksomheder med vækst og værdiskabelse.

Bo Rosendahls unikke kombination af kompetencer og erfaring indenfor internationalt salg, drift, økonomi, IT og digitalisering samt generel ledelse, vil Auto IT nyde godt af i bestræbelserne på at indfri en ambitiøs plan for fremtiden, der både omfatter nye forretningsområder og ekspansion til udlandet.

Det er det mangeårige medlem af Auto IT’s bestyrelse, Hans-Jørgen Jørgensen, som nu giver stafetten videre til Bo Rosendahl. Hans-Jørgen har gennem årene spillet en vigtig rolle i Auto IT med sin organisationserfaring og tæft for både forretning og det branchepolitiske.

Bestyrelsen i Auto IT består nu af formand Jacob Glad, næstformand Jesper Brix samt Jacob Johannesen, Henrik Bollerslev, Morten Olsen, Gitte Seeberg, Allan Henneberg og Bo Rosendahl.

Bo Skouby Rosendahls unikke kombination af kompetencer og erfaring indenfor internationalt salg, drift,
økonomi, IT og digitalisering samt generel ledelse, vil Auto IT nyde godt af i bestyrelsen.

 

 

 

Fakta om Auto IT

Siden 2012 har Auto IT opnået en betydelig position som leverandør af digitale produkter og ydelser til autobranchen og er den foretrukne leverandør af software til salgsafdelingen i mange bilhuse med systemerne AutoDesktop, Estimatic, Samtykke.net m.fl. Auto IT står også bag brugtbilsportalen biltorvet.dk, som er blandt de førende bilportaler i Danmark, og hvor ca. 50.000 biler er til salg.

I dag er virksomheden stadig hovedsagelig ejet af bilforhandlere gennem aktier. Ejerkredsen omfatter således ca. 400 selskaber, der repræsenterer omkring 800 af de største bilforretninger i hele Danmark.