Vi søger flere medarbejdere

6 okt 2022 | Auto IT

Auto IT tegner den digitale udvikling i bilbranchen, der i øjeblikket raser derudad - derfor søger vi en række medarbejdere til at hjælpe med at løfte de mange opgaver, der vælter ind.

Der er fart på i autobranchens eget IT-selskab – digitaliseringen raser derudad, og kunderne købsafklares online. Derfor er det mere vigtigt end nogensinde før at være tilstede online for at fange kunderne, og det er også vigtigt at vide, hvad kunderne så går efter. Samtidigt skal bilbutikkerne effektiviseres, for at klare sig i den stigende konkurrence. Alt det kan man få styr på med digitale værktøjer af forskellige slags fra Auto IT.

Både vores webafdeling og de digitale salgsværktøjer vi har i porteføljen og til stadighed udvikler til branchen oplever stor efterspørgsel.

Auto IT har teten på udviklingen i branchen, derfor søger vi en række medarbejdere til at hjælpe med at løfte de mange opgaver, der vælter ind.

Auto IT er i øvrigt Great Place to Work-certificeret, som et rigtigt godt sted at arbejde, så der er ingen undskyldning for ikke at søge 😉

Lige nu søger vi:

  • System- og seniorudviklere til AutoDesktop
  • Front end-udviklere til hjemmesideproduktion
  • Kundeorienteret specialist til online marketing (Facebook, Google, web)
  • Salgs- og marketingsorienteret person til online marketing (Facebook, Google, web)
  • UX-designer

 

Er du interesseret i en af stillingerne og vil høre mere, så skriv til vores support.

Vi vil se frem til at høre fra dig.

På forhånd mange tak.

Læs mere om Auto IT