Auto IT er et rigtigt godt sted at arbejde

6 okt 2022 | Auto IT

Hurra! 🍰🥳🍨 Det er med stor glæde at Auto IT netop er blevet Great Place to Work-certificeret.

Auto IT netop er netop blevet Great Place to Work©-certificeret, hvilket kræver en god overvægt af generel medarbejdertilfredshed – 92 procent mener, alt taget i betragtning, at Auto IT er et rigtigt godt sted at arbejde.

“Medarbejderundersøgelsen viser, at der er en høj grad af tillid og et stærkt fællesskab pĂĄ arbejdspladsen. 97% af medarbejderne svarer, at ledelsen stoler pĂĄ, at medarbejderne gør et godt stykke arbejde uden at kigge dem over skulderen. Hele 100% af medarbejderne svarer, at de udviser omsorg for hinanden. Auto IT er med andre ord en virksomhed med fart over feltet – ogsĂĄ nĂĄr det gælder gode oplevelser af virksomheden som arbejdsplads blandt medarbejderne. Stort tillykke til Auto IT med deres Great Place to Work-certificering,” skriver Great Place to Work.

Se alle de dejlige resultater fra undersøgelsen her.

Auto IT leverer softwareløsninger til den danske bilbranche, myndigheder samt andre virksomheder i autobranchen. Tilbage i 2012 tog en sammenslutning af bilforhandlere kampen op mod et monopol-lignende marked for online-annoncering af biler, og i dag arbejder virksomheden for at skabe hurtigere og bedre forbindelse mellem bilforhandlere og bilkøbere.

Hvis du har lyst til at blive en del af holdet, sĂĄ tjek listen over ledige medarbejdere her.