Auto IT og Scrive i nyt samarbejde

11 dec 2020 | AutoDesktop

Auto IT, Danmarks førende leverandør af IT-ydelser til bilforhandlere og digital signeringsudbyder Scrive har indgået et partnerskab om digitalisering af dokumenter i hele bilens livscyklus.

Et nyt partnerskab betyder, at Scrives services bliver integreret i Auto ITs AutoDesktop-platform, så kunderne kan bruge deres NemID til at underskrive slutsedler.

“Scrive integreres i AutoDesktops arbejdsgange, så kunderne kan underskrive med NemID på alle platforme både personligt og online derhjemme. Bilforhandlere kan reducere omkostningerne og eliminere mange administrationsopgaver og samtidig give en førsteklasses kundeoplevelse,” pointerer René Kappelgård, Country Manager fra Scrive, der med dette udvider sin position i den automotive sektor i Danmark. I forvejen er Scrive store i Skandinavien og et voksende antal lande i Europa.

Slipper for krusedullerne

Når kunderne kan underskrive med NemID, behøver en bilhandel ikke længere foregå i bilhuset, men kan klares fra sofaen derhjemme. Samtidigt slipper forhandleren for at bøvle med kruseduller på papirer, men kan have handlen elektronisk, hvor den både opbevares sikkert i forhold til GDPR og let kan findes frem igen.

”Mange synes, at det er besværligt med alt det papir, der skal underskrives og opbevares fysisk – men med digital signatur kan man i stedet opbevare alle slutsedler elektronisk og kunden kan underskrive den  derhjemme på deres PC, telefon eller tablet. Det er både nemmere og sikrere,” mener Peter Larsen, COO, chef for forretningsdrift i Auto IT A/S.

“Vi valgte Scrive, ikke kun for den intuitive brugeroplevelse og fleksibilitet i tjenesten. Lige så vigtigt for os er Scrives enorme ekspertise i bilindustrien og ikke mindst, at prisen var lav og workflowet enkelt,” siger Auto IT’s COO Peter Larsen.

NemID-løsningen er klar til forhandlerne i AutoDesktop nu, og alle der der har adgang til at lave tilbud i AutoDesktop kan benytte løsningen. Prisen er 14 kroner pr. dokument. Der er ikke noget abonnement eller binding.

Hvem er Scrive?

Scrive blev grundlagt i 2010 og blev hurtigt markedsleder i Norden inden for elektroniske signeringsløsninger. Scrive har kunder i over 30 lande, og er kendt som en innovatør i workflow-automation, der kræver elektronisk underskrift og digital identitetsverificering og skal nu hjælpe Auto IT med digital signatur gennem AutoDesktop. Scrive har hovedkvarter i Stockholm og har over 100 medarbejdere.

Læs mere om digital signatur i AutoDesktop her